Benke Laci bácsi elmondta, miért került kórházba

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
karácsony Benke Laci bácsi Benke László vérnyomás egészség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben újra kórházba kellett feküdnie Benke László mesterszakácsnak. Az ország Laci bácsija most elmondta, hogy mi volt a probléma, és hogyan érzi magát most. 

"Volt egy kis problémám a belügyminiszteremmel, és azért kellett a kórházba bemenni" - kezdte tréfásan a telefonbeszélgetést a Mokkában Benke László mesterszakács, az ország Laci bácsija. Nemrégiben újra kórházba került. Mint mondta: túl alacsony volt a vérnyomása, azért az orvosa kijelentette, hogy be kell feküdnie. De most már jól van.

"Nem szabad elhagynia magát az embernek, mert aki elhagyja magát, az más gazemberségre is képes. Erre oda kell figyelni. Jönnek az ünnepek, nem lehet savanyú, sós az ember" - fogalmazott a mesterszakács. Elárulta: most egy kicsit jobban figyel majd magára, a pihenésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.