Csak show és más semmi Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. 

"Már a műsor alatt nagyon fájt a térdem, de akkor még nem gondoltam, hogy kórház lesz a vége. A produkciónk után ugyan tudtam kicsit pihentetni, de másnap több órát vezettem, ami nem tett jót a térdemnek. Éjjelre annyira megfájdult, hogy amikor kimentem a mosdóba, alig bírtam ráállni. Végül úgy döntöttem, hogy bemegyek az ügyeletre, hiszen ki tudja, milyen nehéz feladatok várnak még rám a műsorban" - mesélte Joci a Blikknek.

"A felvételeken nem láttam semmi sérülést, nincs porcleválás vagy szalagszakadás, ami jó hír, de még mindig fáj. Ha nem csökken a gyulladás és a fájdalom, akkor egy hét múlva MRI-t kell csináltatnom, de remélem, arra nem kerül sor" - tette hozzá.

A Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoX-Faktor: interjú az első kiesőkkel, Ölveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-interju-az-elso-kiesokkel-olveti-laszlo-ubranovics-vivien-es-balog-jano.htmlÖlveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó lettek az idei X-Faktor első kiesői, hiszen az első adásban rögtön négy versenyző távozott. Ez úgy jött ki matematikailag, hogy Krisztiánt is beleszámolták a műsor szerkesztői, aki néhány napja adta fel a versenyt. A búcsúzók az érzéseikről nyilatkoztak a Life.hu-nak a kiesésük után. TV + SztárokOrigoSzavazz: Radics vagy Era térjen vissza a ValóVilág-villába ma este!http://www.life.hu/sztarok/20181118-radics-vagy-era-terjen-vissza-a-valovilagvillaba-ma-este.htmlA párbajozók "munkásságától" és jellemrajzától most eltekintünk, de ha nézed az RTL 2 valóságshow-ját, tuti határozott véleményed van arról, hogy Erának vagy Radicsnak kellene-e visszatérnie a villába. Szavazz, te melyiküket látnád továbbra is szívesen játékban! TV + SztárokOrigoValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigoMegmutatta a macskáját (és vele együtt mellét is) Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20181118-megmutatta-macskajat-es-vele-egyutt-mellet-is-toth-andi-enekesno.htmlMegmutatta követőinek hatalmas macskáját Tóth Andi. És még valami mást is... TV + SztárokOrigoValóVilág: Krisztián megható üzenetet küldött megcsalt szerelménekhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-krisztian-meghato-uzenetet-kuldott-szerelmenek.htmlKrisztián elmondta a videóban, hogy úgy érzi, a Cintikével való kapcsolata hiba volt, és nagyon szereti a barátnőjét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.