hangszálgyulladás ájurvéda klinika Pokorny Lia vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia elárulta, elhúzódó hangszálgyulladása miatt két hétre befeküdt egy klinikára. Ma már szerencsére teljesen jól van, a hangja is a régi.

Mint arról már beszámoltunk, Pokorny Lia egy elhúzódó hangszálgyulladás miatt kis híján elvesztette a hangját. Szerencsére szakembereknek köszönhetően sikerült kigyógyulnia a betegségből. Nem tagadja, a gyógyuláshoz hozzájárult az is, hogy két hétre befeküdt egy klinikára.

A fiam, Misi éppen egy háromhetes táborban volt, így bűntudat nélkül engedtem meg magamnak azt a bizonyos 'énidőt', és befeküdtek egy ájurvédaklinikára. Míg máskor örülök, hogy egy-egy órát rá tudok szánni a meditációra, a jógára, most mindezt két hétig élvezhettem, kiegészítve gyógynövényes masszázzsal, illetve rengeteg befelé figyeléssel” – mesélte a hot! magazinnak.

Pokorny Lia két hétig feküdt a klinikán Fotó: M.Schmidt János – Origo

A színésznő ma már nem eszik húst, életmódváltásának köszönhetően pedig sikerült 8 kilót leadnia. Komplett ruhatárcserére volt szüksége, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

Most rugalmasnak, könnyűnek, hajlékonynak érzem magam. Majd' kicsattanok az egészségtől! Egy ideje fájtak az ízületeim, gond volt a vállammal, a térdemmel, ezek úgy elmúltak, mintha sosem lettek volna. Ez nagyban megkönnyíti a színpadi jelenlétet, rég éreztem már magam ilyen felszabadultnak.”

Boros Lajos szívműtétje után újabb beavatkozásra készül: a prosztatájával van bajhttp://www.life.hu/drlife/20181108-boros-lajos-szivmutetje-utan-ujabb-beavatkozasra-keszul-a-prosztatajaval-van-baj.htmlBoros Lajos komoly szívműtéten esett át, ami után öt hétig kómában volt, de nemsokára újabb beavatkozást kell elvégezni rajta, ezúttal azonban a prosztatáját kell operálni. Dr. LifeOrigoEltörte a bokáját az Irigy Hónaljmirigy zenésze, Uszkó Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20181108-eltorte-a-bokajat-az-irigy-honaljmirigy-zenesze-uszko-laszlo.htmlEgy szerencsétlen otthoni baleset következtében mozogni se nagyon tud egyedül az Irigy Hónaljmirigy tagja. Dr. LifeOrigoFutás közben lett rosszul lett Rákóczi Feri: a szívével lehet a bajhttp://www.life.hu/drlife/20181106-futas-kozben-lett-rosszul-lett-rakoczi-feri-a-szivevel-lehet-a-baj.htmlRákóczi Feri Olaszországban készült lefutni a maratont, már másodszor életében, ám csak gyalog tudta befejezni a 42,2 km-es távot - tudta meg a Blikk. Dr. Life--Kiderült, melyik a repülőgép legmocskosabb része: tele van baktériumokkalhttp://www.life.hu/drlife/20181105-kiderult-melyik-a-repulogep-legmocskosabb-resze-tele-van-bakteriumokkal.htmlKiderült, melyek a repülőgép legkoszosabb részei. Dr. LifeThinkstockSúlyos következményei lehetnek a kialvatlanságnakhttp://www.life.hu/drlife/20181105-sulyos-kovetkezmenyei-lehetnek-a-kialvatlansagnak.htmlEgy 2016-os felmérés szerint az amerikaiak egyharmada hét óránál is kevesebbet alszik. Ez azonban hosszú távon súlyos következményekkel járhat. Dr. LifeOrigoNyelvkaparással őrizhető meg a fiatalság és az egészséghttp://www.life.hu/drlife/20181105-nyelvkaparassal-orizheto-meg-a-fiatalsag-es-az-egeszseg.htmlKrémekkel, vitaminokkal és különböző gyógyhatású készítményekkel próbáljuk magunkat fiatalon és egészségesen tartani, ám most úgy tűnik, hogy létezik egy ennél egyszerűbb és olcsóbb megoldás is. Íme, a több ezer éves módszer: a nyelvkaparás. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.