alvászavar pihenés Gáspár Győző stressz alvás Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd.

A poklok poklát élte meg Gáspár Győző és családja, amikor közel egy évvel ezelőtt kommandósok szállták meg az otthonukat, hogy lefoglalják értékeiket egy adótartozás miatt.

Végül a Kúria úgy döntött, hatályon kívül helyezi az első fokon eljáró bíróság ítéletét, leállítják a Győző ellen indított közigazgatási eljárást, és új eljárást rendelnek el.

Gáspár Virág alvászavarokkal küzd Forrás: Fb / Gáspár Virág

Azóta a család élete egyenesbe jött, ám úgy tűnik, Virág még mindig küzd a traumával. Alvászavarai vannak, éjszakákon át nem alszik, majd fáradtan ül az iskolapadba.

„Virágon most jön ki mindaz a sok stressz és feszültség, ami tavaly április óta ért bennünket. Őt a kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa” – mondta a Kiskegyednek Gáspár Győző. Hozzátette: most, hogy végre minden lezárult, Virágon kijönnek az elmúlt év szörnyűségeinek hatásai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.