Ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában: két pénisze van

Forrás: Shutterstock -
rendellenesség pénisz Románia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában, amilyennel még nem találkoztak az ottani orvosok: a kisbaba két pénisszel jött a világra. 

A romániai Ploieşti szülészetén ritka rendellenességgel jött világra egy kisbaba: két pénisszel született. Az intézmény dolgozói még soha nem találkoztak hasonló esettel, de a főorvos, Călin Boeru megerősítette a hírt.

Két pénisszel született a kisbaba - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Ez rendkívül ritka rendellenesség, amióta itt dolgozom, nem regisztráltak hasonló esetet. További szakorvosi genetikai vizsgálatokra van szükség a pontos diagnózis felállításához" - mondta a Maszol.ro-nak. A rendellenesség nagyon ritka, az orvostudomány történetében eddig csupán száz olyan esetet jegyeztek, amikor két pénisszel jött világra kisbaba.

Ilyen az élet két pénisszel – Exkluzív interjút adott a dupla szerszámú férfi


Egy felnőtt kétpéniszű férfi vallott is arról, milyen az élet két szerszámmal. Olyan kérdésekre válaszolt, mint hogy működik-e mind a kettő, valamint, hogy egyformán hosszúak-e. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.