Legyőzte a rákot, de egyelőre parókát hord Marcia Cross

paróka Született feleségek forgatás szőke stílus Marcia Cross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek színésznője, Marcia Cross legyőzte a rákot, ám a kezelések miatt haja kihullott. Most parókát visel. 

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Született feleségek színésznője, Marcia Cross rákos lett, ám sikerült legyőznie a kórt. A kezelések következtében haja kihullott.

Most közösségi oldala követőinek megmutatta, hogy nem adja fel: parókát készíttetett magának. Egy darabig a vörös helyett szőke, rövid hajjal láthatjuk a színésznőt.

"Édes, te mindenhogy gyönyörű vagy" - írta fotójához az egyik kommentelő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rocking a blonde do for a new character! Too much fun!

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

Ninja Warrior: Sebestyén Ági eltörte a lábát (18+)http://www.life.hu/drlife/20181009-ninja-warrior-sebestyen-agi-eltorte-a-labat.htmlKeményen készült Sebestyén Ági a Ninja Warrior megmérettetésére, de sajnos komoly sérülést szenvedett: szerencsétlenül esett és eltörte a lábát. Dr. LifeOrigoPlázában szült meg egy nő, aki nem is tudta, hogy terheshttp://www.life.hu/drlife/20181008-plazaban-szult-meg-egy-no-aki-nem-is-tudta-hogy-terhes.htmlElképesztő dolog történt Glasgowban: egy nő a pláza kellős közepén szült meg. Pedig azt sem tudta, hogy terhes... Dr. LifeOrigoKylie Minogue torokgyulladás miatt mondta le koncertjeithttp://www.life.hu/drlife/20181008-kylie-minogue-torokgyulladas-miatt-mondta-le-koncertjeit.htmlKylie Minogue a héten Írországban koncertezett volna, ám torokgyulladása miatt le kellett mondania a fellépéseket. Dr. Life--Rossz étkezési szokások, mozgásszegény életmód: jön a spermageddonhttp://www.life.hu/drlife/20181008-rossz-etkezesi-szokasok-mozgasszegeny-eletmod-jon-a-spermageddon.htmlA rengeteg gyorsétel és a lustaság is hozzájárul ahhoz, hogy évről évre csökken a férfiak spermaszáma. Dr. LifeOrigoTóth Gabi elárulta, nincs gerincsérvehttp://www.life.hu/drlife/20181008-toth-gabi-elarulta-nincs-gerincserve.htmlTóth Gabi megnyugtatta érte aggódó rajongóit, sérülése nem olyan komoly, mint először gondolták és szerencsére nem gerincsérvről van szó. Dr. LifeOrigoIgazi nők mutatták meg szülés utáni testüket: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20181008-igazi-nok-mutattak-meg-szules-utani-testuket.htmlKözel 150 ezer követővel rendelkezik az az Instagram-oldal, amely valódi nők szülés utáni testét mutatja meg fotókon. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.