Nagyon nincs jól a rákkal küzdő Székhelyi József

színész rákbeteg Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színművésznek nagyon sokat számít, hogy a barátai és a kollégái is támogatják, de elmondta, egyre nehezebben bírja a soha nem múló fájdalmat.

Székhelyi József tavaly óta küzd a rákkal, a kezelések ellenére áttétek alakultak ki nála, így júniusban átesett egy, a gerincét érintő beavatkozáson, ám az operációt ismételni kell, maradt még eltávolítandó áttét.

"Az állapotom sajnos rémes, egyre rosszabbul érzem magam. Szépen lassan felőröl a fájdalom, ami csillapíthatatlan. Egyre nehezebben mozgok, gyakran van légszomjam. Pokoli ez az egész. Folyamatosan kontroll alatt tartanak, járok a kezelésekre, de a javulás jelei rendre elmaradnak. Most a családommal pihenek, erőt gyűjtök, mert a színpadot mindezek ellenére sem akarom elhagyni. Kissé ironikus, de készülök a VIDOR fesztiválra is a már futó darabok mellett" - nyilatkozta a Blikknek Székhelyi József.

Forrás: [origo]

"Mindenki nagyon kedves és segítőkész. A Szép jó estét, Mr. Green! című darabbéli partneremre, Pál Tamásra a színpad mellett az életben is számíthatok, a színmű írója pedig megmelengette a szívem üzenetével. És ott van még Gyémánt László, aki hatalmas festő, elkészített egy portrét a kislányomról. Amikor megláttam, zokogtam a meghatottságtól. Igyekszem eleget tenni az elvárásnak, hogy jobban legyek. Az állapotom és a kedélyem ellenére még mindig bízom. Nemsokára újra megműtenek, és hiszem, hogy egyszer véget ér a kín. Vagy így, vagy úgy..." . tette hozzá a nagybeteg színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.