Kisó a korházból posztolt: fájdalmas beavatkozáson esett át

Kórház Kisó beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisó fájdalmas beavatkozáson esett át, és a teljes gyógyulás még hosszú ideig fog tartani.

Kisó meglehetősen fájdalmas beavatkozáson esett át nemrég, amelyről fotót is posztolt Facebook-oldalán. A műsorvezető körmét érte sérülés, ami miatt le kellett venni belőle egy darabot. "Bárcsak azt mondhatnám, hogy elképesztőt buliztam a Szigeten; sajnos csak begyulladt a körmöm, de annyira, hogy hosszában le kellett venni belőle egy darabot. Nézzük a jó oldalát: nem a teljes körmömet! Igyekszem a gyógyulással!" - írta Kisó a fotóhoz.

Így néz ki a villámcsapást túlélők teste: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180814-igy-nez-ki-a-villamcsapast-tulelok-teste.htmlVillámcsapás túlélői mutatták meg, milyen nyomokat hagyott bőrükön a villám. Dr. LifeOrigoEnnyi sót kellene bevinnünk egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180814-ennyi-sot-kellene-bevinnunk-egy-nap.htmlA napi elfogyasztott só ajánlott mennyisége körülbelül hat gramm, de egy új kutatás szerint ez túl kevés. Kiderült, mennyi az egészséges mennyiség. Dr. LifeOrigoÖsszegyűlt a pénz a rákos magyar kajakos, Tóth Róbert németországi kezelésérehttp://www.life.hu/drlife/20180813-osszegyult-a-penz-a-rakos-magyar-kajakos-toth-robert-nemetorszagi-kezelesere.htmlTóth Róbertnél ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, amely speciális kezelést igényel. Ez az eljárás egyelőre csak Németországban érhető el, az ország segítségével azonban a sportoló nemsokára kiutazhat, hogy megkapja az életmentő terápia második részét. Dr. Life--Fiatalodj nyers hagymával: így csináldhttp://www.life.hu/drlife/20180813-fiatalodj-nyers-hagymaval-igy-csinald.htmlGondoltad volna, hogy a hagymát nem csak enni lehet, hanem külsőleg is alkalmazhatjuk? Érdemes kipróbálni, ugyanis szinte megfiatalítja a bőrt. Dr. LifeOrigoAretha Franklin súlyosan beteg: búcsúzkodik családjátólhttp://www.life.hu/drlife/20180813-aretha-franklin-sulyosan-beteg-bucsuzkodik-csaladjatol.htmlA jelentések szerint Aretha Franklin súlyosan beteg, otthonában búcsúzkodik családjától. A soul legenda már 8 éve küzd a rákkal, sajnos nem maradt több ereje. Dr. Life--Koncert közben lett rosszul az X-Factor-győztes James Arthurhttp://www.life.hu/drlife/20180812-koncert-kozben-lett-rosszul-az-xfactorgyoztes-james-arthur.htmlA 30 éves James Arthur portugál koncertjén kapott pánikrohamot pénteken este. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.