Fiatalodj nyers hagymával: így csináld

Forrás: shutterstock.com -
hagyma bőr fiatalság ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy a hagymát nem csak enni lehet, hanem külsőleg is alkalmazhatjuk? Érdemes kipróbálni, ugyanis szinte megfiatalítja a bőrt.

A hagymát az egészséges táplálkozás szerves részének tartják, ugyanis vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban is gazdag. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem csak fogyasztani érdemes, hanem külsőleg is alkalmazhatjuk.

A BeautyGlimpse azt írja, a hagymában lévő A-, C- és E-vitamin védelmet nyújt a bőrsejteknek a káros UV-sugarak ellen és megakadályozzák a bőr korai öregedését. Az antioxidánsok a méregtelenítést és a tisztítást végzik.

A hagyma emellett gyulladáscsökkenő hatással is rendelkezik.

Hagymával fiatalodhatunk Forrás: shutterstock.com

Így alkalmazd

A nyers hagymát vágd fel apró darabokra, majd zúzd szét úgy, hogy levet eresszen. Ebbe a lébe márts bele egy vattakorongot és kend be vele a bőrödet. Többször alkalmazva a bőrön láthatóan kevesebb lesz a ránc, feszesebbé és élettel telibbé válik.

Aretha Franklin súlyosan beteg: búcsúzkodik családjátólhttp://www.life.hu/drlife/20180813-aretha-franklin-sulyosan-beteg-bucsuzkodik-csaladjatol.htmlA jelentések szerint Aretha Franklin súlyosan beteg, otthonában búcsúzkodik családjától. A soul legenda már 8 éve küzd a rákkal, sajnos nem maradt több ereje. Dr. Life--Intenzív osztályon kezelik Ronaldót Ibizánhttp://www.life.hu/drlife/20180812-intenziv-osztalyon-kezelik-ronaldo-brazil-labdarugot.htmlA futballista nyaralni érkezett Ibizára, de tüdőgyulladást kapott, péntek óta van kórházban, az intenzíven ápolják. Dr. Life--Koncert közben lett rosszul az X-Factor-győztes James Arthurhttp://www.life.hu/drlife/20180812-koncert-kozben-lett-rosszul-az-xfactorgyoztes-james-arthur.htmlA 30 éves James Arthur portugál koncertjén kapott pánikrohamot pénteken este. Dr. Life--Így látják a világot a rövidlátókhttp://www.life.hu/drlife/20180812-igy-latjak-a-vilagot-a-rovidlatok-festmeny.htmlPhilip Barlow festő arra vállalkozott, hogy olajfestményein keresztül megmutassa, mit látnak a világból a rövidlátó emberek szemüveg nélkül. Dr. LifeOrigoSoha ne tartsd vissza a tüsszentést: komoly problémát okozhathttp://www.life.hu/drlife/20180811-soha-ne-tartsd-vissza-a-tusszentest-komoly-problemat-okozhat.htmlA tüsszentés zavaró lehet, de annyira nem foglalkozzunk másokkal, hogy visszatartjuk, mert borzasztó dolgok történhetnek. Dr. LifeOrigoEzért nem szabad nedves hajjal elaludnihttp://www.life.hu/drlife/20180810-ezert-nem-szabad-nedves-hajjal-elaludni.htmlIdőhiány vagy lustaság miatt sokan fekszenek le nedves hajjal, így nem kell a szárítással is foglalkozni, de a hajformázást másnap reggel ők sem ússzák meg. És nem ez az egyetlen hátránya annak, hogy vizes hajjal fekszel le! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.