Koncert közben lett rosszul az X-Factor-győztes James Arthur

Forrás: Wikipédia -
pánikroham X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves James Arthur portugál koncertjén kapott pánikrohamot pénteken este. 

A X-Factor egykori győztese a Twitteren beszélt a történtekről:

"Pánikrohamom volt 12 ezer ember előtt ma este és senki sem tudott róla. Azt hittem, hogy meg fogok halni, ez pedig a legijesztőbb dolog volt, amit eddig átéltem" - írta ki a közösségi oldalra.

Forrás: Wikipédia

Komoly betegséggel küzd az elhunyt Orbán Józsi volt szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20180811-komoly-betegseggel-kuzd-az-elhunyt-orban-jozsi-volt-szerelme-andrea.htmlAhogy írtunk róla, Andrea tizenöt év után elhagyta a beteg zenészt, de később mégis megcáfolták ezt a híresztelést, vagy legalábbis arról szóltak a hírek, hogy a nő visszament Orbán Józsefhez. Most kiderült, Andrea is komoly egészségi gondokkal küzd, ezért nem tudott megfelelően párja mellett állni. Dr. LifeOrigoFekélyes lett a férfi pénisze, majd leesett: kiderült, rákos volt, majd meghalt (18+)http://www.life.hu/drlife/20180811-fekelyes-lett-a-ferfi-penisze-majd-leesett-kiderult-rakos-volt-majd-meghalt.htmlRitka betegségben szenvedett a férfi: antibiotikumot kapott fekélyes péniszére, ám a nemi szerve leesett. Később kiderült, rákos, nem is tudták megmenteni az életét. Dr. LifeThinkstockTippek, hogy jobban bírd a kánikuláthttp://www.life.hu/drlife/20180729-tippek-hogy-jobban-bird-a-kanikulat-hosegriasztas.htmlBár ha egy kicsit lejjebb megy a hőmérő higanyszála, azonnal visszaköveteljük a nyarat, a mostani hőség senkinek nem hiányzik. A kánikulával járó szenvedés nem szüntethető meg teljesen, de van néhány dolog, amit ha betartasz, jobban leszel. Dr. LifeThinkstockSebet ejtett a lábán a nő, kiderült, hogy cukorbeteg és amputálni kellett a végtagothttp://www.life.hu/drlife/20180721-sebet-ejtett-a-laban-a-no-kiderult-hogy-cukorbeteg-es-amputalni-kellett.htmlAmikor a 43 éves Tanya Czernozukow megvágta borotválás közben a jobb lábát, még nem gondolt semmi rosszra. A seb azonban csak nem akart begyógyulni...Dr. LifeOrigoTartós agykárosodást is okozhat a hőgutahttp://www.life.hu/drlife/20180721-tartos-agykarosodast-is-okozhat-a-hoguta-ezt-kell-tenni-napszuras-eseten.htmlAzzal már a legtöbben tisztában vannak, hogy bőrünket, szemünket védeni kell a túlzott napozástól, és azt is sokan tudják, hogy miként kell használni a napvédő krémeket, illetve mikor nem javasolt a napon tartózkodni. Talán a napszúrás veszélyeiről, kockázati tényezőiről kevesebbet hallani, pedig a hosszú órákon át nagy melegben, tűző napon végzett munka, sportolás, vagy csupán napozás bizony veszélyeket rejthet magában – hívja fel a figyelmet Dr. Pácz Alexandra belgyógyász, kardiológus.Dr. Life--Joseph Merrick, az elefántember Próteusz-szindrómában szenvedhetetthttp://www.life.hu/drlife/20180720-joseph-merrick-az-elefantember-proteusz-szindromaban-szenvedett.htmlA genetikai betegségek nagy részére az orvostudomány a mai napig nem találta meg a válaszokat. Hogy melyik gén és hogyan módosul, az sok esetben utolérhető, azt is lehet tudni, hogy örökletes a legtöbbjük, ám nem gyógyíthatók. Genetikai betegségben szenvedett Joseph Merrick, akit az utókor elefántemberként emleget és talán a legdeformáltabb személy volt a történelemben". De ki volt Joseph Merrick és valójában milyen betegség torzította el testét? Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.