Charlie Sheen öngyilkos akart lenni miután megtudta, HIV-pozitív

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Charlie Sheen öngyilkos öngyilkosság HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen kétségbeesett, amikor megtudta, hogy HIV-pozitív. Elárulta, hogy öngyilkos akart lenni.

Csaknem három évvel ezelőtt állt ki a nyilvánosság elé Charlie Sheen azzal, hogy HIV-pozitív, előtte azonban komoly harcokat kellett megvívnia saját magával. A nőcsábász színész eddig arról sosem beszélt, mit érzett, amikor ő megtudta a diagnózist, azonban most elárulta a The Projectnek adott interjújában.

Charlie Sheen egy golyóval akart mindennek véget vetni. Forrás: AFP/Michael Buckner

Betegségének híre rögtön öngyilkos gondolatot keltett benne,

azt gondolta, a legegyszerűbb, ha lelövi magát,

de aztán másként határozott. „Ha élek, hinnem kell abban, hogy nyerhetek" – mondta Charlie, aki úgy döntött, nem temetkezik bánatba és haragba, hanem elfogadja, és megkezdi a kezeléseket. „Ez egy ébresztő volt, hogy jobban figyeljek az egészségemre" – tette hozzá a sztár.

Janicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimavalhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kourtney-kardashian-szakitott-fiatalabb-kedvesevel-younes-bendjimaval.htmlÚgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. TV + Sztárok--Celebek, akiket a sztárok sem bírnak: Justin Biebert és Lindsay Lohant sem látják szívesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-celebek-akiket-a-sztarok-sem-birnak-justin-biebert-es-lindsay-lohant-sem-latjak-szivesen.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán. TV + SztárokOrigoMC Hawer eladta a lakását, rendezte adósságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-mc-hawer-eladta-a-lakasat-rendezte-adossagat.htmlRengeteg adósságot halmozott fel az évek során MC Hawer, aki végül részeltfizetést kért, ám most eladta lakását. Törlesztette adósságát, most utazni akar. TV + Sztárok--Pintér Tibor barátnője unszolására vágatta le a hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180808-pinter-tibor-baratnoje-unszolasara-vagatta-le-a-hajat.htmlSokakat meglepett, amikor Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház Igazgatója levágatta legendás hosszú haját. Most elárulta, hogy barátnője, a nála sokkal fiatalabb Friderika kérte erre. TV + SztárokOrigoRászorulónak vélte Nicole Kidman férjét egy nyugdíjas tanárnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-raszorulonak-velte-nicole-kidman-ferjet-egy-nyugdijas-tanarno.htmlEgy boltban vásárolt Nicole Kidman férje, az énekes, Keith Urban. Nem működött a bankkártyája, készpénz pedig nem volt nála, így egy nyugdíjas tanárnő kifizette helyette a számlát, mert azt hitte, rászoruló. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.