90 éves, és még mindig műt Alla Ilinichna Levushkina, orosz doktornő

orvos Alla Ilinichna Levushkina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan már hetven éve, hogy sebésznek állt a 90 éves Alla Ilinichna Levushkina. Az orvos a mai napig műt. 

Elmondása szerint több mint tízezer beavatkozást hajtott már végre, keze a mai napig nem remeg, s a memóriája is príma, ráadásul minden reggel 8-kor munkába áll - írja a Bors. Alla Ilinichna Levushkina eredetileg nem is orvosi pályára készült: geológus akart lenni.

"Nem lenne mit csinálnom nyugdíjasként. Orvosnak lenni nem egy szakma - életmód. Miért élne egy sebész, ha nem dolgozhat?" - válaszolt kérdéssel arra a kérdésre, hogy mikor megy nyugdíjba.

Egyre több gyermeknél alakul ki cukorbetegség az elhízás miatthttp://www.life.hu/drlife/20180519-egyre-tobb-gyermeknel-alakul-ki-cukorbetegseg-az-elhizas-miatt-ami-betegseg.htmlEgyre több gyereknél alakul ki kettes típusú cukorbetegség, ami egyértelműen a táplálkozással, az elhízással függ össze - mondta Tóth-Heyn Péter, a Semmelweis Egyetem 1. számú Gyermekgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatornán szombaton. Dr. Life--Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világonhttp://www.life.hu/drlife/20180519-magyarorszagon-a-4-a-legnagyobb-az-elhizottak-aranya-a-vilagon.htmlMagyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon - írja a szombati Népszava azzal kapcsolatosan, hogy május 19. az elhízás elleni nap Európában.Dr. LifeAFPHalálos veszélyt jelenthet a kutyád számára ez a súlyos betegség, és te is megfertőződhetszhttp://www.life.hu/drlife/20180512-halalos-veszelyt-jelenthet-a-kutyad-szamara-ez-a-sulyos-betegseg-es-te-is-megfertozodhetsz.htmlBarabás Évi felelős gazdiként készül a nyárra kutyájával, Hugóval. Május 10-én, a Szívférgesség Napján a kutyák egészségét veszélyeztető élősködők elleni védelem kapcsán Dr. Baji Balázs véleményét is kikérte. Bár rutinos kutyásként hallott már a kedvenceinkre halálos veszélyt jelentő szívférgességről, amelyet szúnyogok terjesztenek, a ma már állatorvosként is praktizáló olimpikontól is sok hasznos tanácsot kapott. Dr. LifeOrigoÉvekkel ezelőtti sztrókjáról beszélt Halász Gáborhttp://www.life.hu/drlife/20180512-evekkel-ezelotti-sztrokjarol-beszelt-halasz-gabor-a-baratok-kozt-egykori-hoffer-misije.htmlA Barátok közt egykori Hoffer Misije, Halász Gábor a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén elevenítette fel a másfél évvel ezelőtti sztrókját. A színész egy balatoni Charlie-koncert előtt lett rosszul... Dr. LifeOrigoTévhitek a rákos megbetegedésekkel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/drlife/20180430-tevhitek-a-rakos-megbetegedesekkel-kapcsolatban-az-alabbiak-nem-okoznak-daganatot.htmlA célzott felvilágosítás eredményeképpen ma már több dologról is pontosan tudjuk, hogy hajlamosíthatnak a rákra, emellett azonban rengeteg tévhit tartja magát: dolgok, amelyekről azt hisszük, hogy megbetegítenek. Pedig nem. Dr. Life--Tovább romlott a rákos Terry Black állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180418-tovabb-romlott-a-rakos-terry-black-allapota-gyenge-es-rosszul-van.htmlTerry Black kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal. Most úgy érzi, már nincs sok hátra. Olyannyira rosszabbodott a helyzete, hogy ismét vissza kellett mennie a kórházba. Legyengült, folyamatos rosszullétek gyötrik.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.