Veleszületett látásproblémája van Keveházi Krisztinának

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
A Nagy Duett táncos látás Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veleszületett, komoly látásproblémájáról beszélt Keveházi Krisztina, táncosnő,  A Nagy Duett szepelője. Elmondta, ma már nem zavarja, hogy gyengébben látja a világot. 

"Az édesanyám vette észre, hogy hunyorgok, amikor távolra nézek. Gondoltam, elmegyek orvoshoz, mert tényleg egy picit homályosan látok, de ezenkívül nem éreztem, hogy probléma lenne. A vizsgálat után, a legnagyobb meglepetésemre, a következőket hallottam az orvostól: 'Önnek a szemgolyója torz, a normális kereknél sokkal deformáltabb, ha száz százalék a tökéletes látás, akkor ön abból mindössze harmincat érzékel'. Alig hittem a fülemnek. A doki szerint ráadásul a születésem óta így van, vagyis az egész életemet úgy éltem le, hogy fel sem tűnt, nem látok rendesen. Amikor megkérdezte az orvos, hogy nem zavar-e, hogy homályosan látok, arra azt tudtam felelni, hogy ez nekem nem homályos, én a saját elképzelésem szerint jól látok, messzire talán kevésbé. De mivel egész életemben így láttam, nem tudom definiálni, milyen a százszázalékos látás" - nyilatkozta a Borsnak Krisztina.

"Kaptam egy 0,5-ös szemüveget, ami nagyon szép, és tényleg, mintha tisztábban látnék vele, de azt sem hordom rendszeresen. Nekem tökéletes a látásom így, ahogy eddig volt. Az orvos szerint egyébként sem lehet mit tenni a szememmel, úgyhogy maradok így, ahogy eddig voltam" - tette hozzá.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezért nőhet szőr a mellbimbód körül (18+)http://www.life.hu/drlife/20180501-ezert-lehet-szoros-a-tested-a-mellbimbod-korul.htmlNem szép, de ártalmatlan jelenség. Dr. Life--Tévhitek a rákos megbetegedésekkel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/drlife/20180430-tevhitek-a-rakos-megbetegedesekkel-kapcsolatban-az-alabbiak-nem-okoznak-daganatot.htmlA célzott felvilágosítás eredményeképpen ma már több dologról is pontosan tudjuk, hogy hajlamosíthatnak a rákra, emellett azonban rengeteg tévhit tartja magát: dolgok, amelyekről azt hisszük, hogy megbetegítenek. Pedig nem. Dr. Life--Megszólalt a súlyos műtéten átesett Mészöly Kálmánhttp://www.life.hu/drlife/20180422-megszolalt-a-sulyos-muteten-atesett-meszoly-kalman-futball-legenda.htmlMészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van a súlyos műtéten, és immár az otthonában lábadozhat. Dr. Life--Tovább romlott a rákos Terry Black állapotahttp://www.life.hu/drlife/20180418-tovabb-romlott-a-rakos-terry-black-allapota-gyenge-es-rosszul-van.htmlTerry Black kétszer küzdött meg a mellrákkal, egyszer a végbélrákkal és egyszer a tüdőrákkal. Most úgy érzi, már nincs sok hátra. Olyannyira rosszabbodott a helyzete, hogy ismét vissza kellett mennie a kórházba. Legyengült, folyamatos rosszullétek gyötrik.Dr. Life--3+1 érv, hogy ne fogyassz rendszeresen alkoholt!http://www.life.hu/drlife/20180430-31-erv-hogy-ne-fogyassz-rendszeresen-alkoholt.htmlNem csak a függőség kialakulása miatt veszélyes naponta alkoholt inni, hanem mert a rendszeresség már egészen kis mennyiség esetében is visszafordíthatatlan károkat okozhat a szervezetedben. Az pedig főleg, ha italozás közben le is részegedünk. Dr. Life--A kullancsok fele fertőzhttp://www.life.hu/drlife/20180429-a-kullancsok-fele-fertoz-tobbnyire-lyme-kort-terjeszenek.htmlA kullancsok fele fertőz valamilyen betegséggel - mondta a Magyar Kullancsszövetség elnöke az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.