Évekkel ezelőtti sztrókjáról beszélt Halász Gábor

Forrás: TV2 -
Halász Gábor stroke sztrók Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Hoffer Misije, Halász Gábor a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén elevenítette fel a másfél évvel ezelőtti sztrókját. A színész egy balatoni Charlie-koncert előtt lett rosszul... 

"Lélekben és szellemileg több emberként jöttem vissza. Érzészavaraim vannak, és a teljes teljesítményemnek körülbelül a háromnegyede maradt meg" - idézi az elhangzott beszélgetést a Blikk.

Gábor négy hónapot töltött kórházban, bal oldalára lebénult, de a rehabilitáció jól sikerült. Viszont a mai napig vérhígítót szed, de időnként fél, hogy újra sztrókot kap.

Forrás: TV2
Ezért nőhet szőr a mellbimbód körül (18+)http://www.life.hu/drlife/20180501-ezert-lehet-szoros-a-tested-a-mellbimbod-korul.htmlNem szép, de ártalmatlan jelenség. Dr. Life--3+1 érv, hogy ne fogyassz rendszeresen alkoholt!http://www.life.hu/drlife/20180430-31-erv-hogy-ne-fogyassz-rendszeresen-alkoholt.htmlNem csak a függőség kialakulása miatt veszélyes naponta alkoholt inni, hanem mert a rendszeresség már egészen kis mennyiség esetében is visszafordíthatatlan károkat okozhat a szervezetedben. Az pedig főleg, ha italozás közben le is részegedünk. Dr. Life--Megszólalt a súlyos műtéten átesett Mészöly Kálmánhttp://www.life.hu/drlife/20180422-megszolalt-a-sulyos-muteten-atesett-meszoly-kalman-futball-legenda.htmlMészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van a súlyos műtéten, és immár az otthonában lábadozhat. Dr. Life--Gyógyszerelvonási tünetekkel küzd Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180422-gyogyszerelvonasi-tunetekkel-kuzd-gaspar-gyozo-gyozike.htmlPánikbetegsége miatt szed nyolc éve gyógyszereket Gáspár Győző. Hónapokkal ezelőtt azonban elkezdte a gyógyszerelvonót, de nincs jól. Dr. LifeOrigoEz játszódik le a testedben, ha egész éjjel bulizol: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180325-ez-jatszodik-le-a-testedben-ha-egesz-ejjel-bulizol.htmlNem titok, ha egész éjjel bulizol alvás helyett, annak másnap számos negatív következménye lesz. Az EliteDaily egy vidóban foglalja össze ezeket. Dr. Life--Megműtötték Dévényi Tiborthttp://www.life.hu/drlife/20180407-megmutottek-devenyi-tibor-labujjat.htmlMég a nyáron ficamította ki a bokáját Dévényi Tibi bácsi. A baleset miatt kalapácsujj alakult ki nála, ezért műteni kellett, a lábát pedig már egy jó ideje pihentenie kell, amit egyre nehezebben visel. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.