Tévhitek a rákos megbetegedésekkel kapcsolatban

Forrás: Photononstop/Philippe Turpin -
kutatás rák (betegség) tévhitek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A célzott felvilágosítás eredményeképpen ma már több dologról is pontosan tudjuk, hogy hajlamosíthatnak a rákra, emellett azonban rengeteg tévhit tartja magát: dolgok, amelyekről azt hisszük, hogy megbetegítenek. Pedig nem. 

Egy 1330 embert bevonásával készített felmérés szerint a többség tisztában van vele, hogy a dohányzás, a túlsúly és az UV sugárzás a legveszélyesebb a megelőzhető kiváltó okok közül. Ugyanakkor sok a tévhit is.

A válaszadók körülbelül egyharmada szerint rákot okoznak az elektromágneses hullámok (35%), a génkezelt ételek fogyasztása (34%).19% gondolta úgy, hogy a mikrohullámú sütő, és 15%, hogy a műanyagüvegből ivás is okozhat daganatos megbetegedést.

Forrás: Photononstop/Philippe Turpin

Tibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoPártos Csilla kifakadt: állítja, butaságot követett el, amikor aláírta a papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20180430-partos-csilla-kifakadt-allitja-butasagot-kovetett-el-amikor-alairta-a-papirokat.htmlPártos Csilla hosszú idő után úgy döntött, elmondja, mit érezt Pécsi Ildikóval és a perükkel kapcsolatban. TV + Sztárok--Férfiügyeiről nyilatkozott Hódi Pamela a Micsoda Nők!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ferfiugyeirol-nyilatkozott-hodi-pamela-a-micsoda-nokben.htmlHódi Pamela a Micsoda Nők!-ben beszélt arról, hogy milyen típusú pasik tetszenek neki. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Kata mindent kidobott, ami az exeimhez köthető"http://www.life.hu/sztarok/20180430-nem-all-szoba-egyik-exevel-hajdu-peter-a-no-meg-akarta-atkozni-a-csaladjat.htmlA #Bochkor vendégei az ATV vasárnap esti adásában a szerelem után barátság témát vesézték ki. Hajdú Péter elárulta, hogy ő majdnem mindegyik volt barátnőjével jóban van, ám tárgyi emléke egyikükről sincsen. TV + Sztárok--Őszintén beszélt az elmúlt fél évről Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180429-oszinten-beszelt-az-elmult-fel-evrol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlDemcsák Zsuzsa azt vallja, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön. A műsorvezető elmúlt fél év viszontagságairól mesélt a Story Extrában. TV + Sztárok--Indul az Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-indul-az-vigyazat-szulovel-vagyok-ordog-nora-vezeti-a-musort.htmlHétfőn megújult formában, Vigyázat, szülővel vagyok! címen tér vissza Ördög Nóra műsora a TV2-re. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.