Meg akarta változtatni a szeme színét, megvakult a modell

modell műtét Vakság szemszín Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barnáról világos szürkére akarta változtatni szeme színét Nadinne Bruna 32 éves Instagram-modell. A beavatkozás azonban rosszul sikerült, nagyrészt elveszítette látását. 

A Metro cikke szerint Nadinne Bruna 32 éves Instagram-modell barnáról szürkére akarta változtatni szeme színét ezért Miamiból Kolumbiába utazott. Az USA-ban ugyanis illegálisnak számít a beavatkozás, melynek következtében jobb szemére 80, bal szemére pedig 50 százaélkban megvakult.

A műtét során szilikon implantátumot ültetnek a szembe, de Nadinne-nál komplikációk léptek fel. Látása nem akart visszatérni, mert az implantátumok nyomták a szem idegeit. Azóta már kétszer műtötték, kivették őket, de zöldhályog alakult ki nála. Jelenleg szaruhártya-átültetésre vár.

Azt mondja, sajnálja, hogy nem nézett utána jobban a kockázatoknak, a műtétért pedig majdnem 760 ezer forintnak megfelelő összeget kellett fizetni. Persze, mivel neve ismert, ez egy kedvezményes ár volt, cserébe népszerűsítenie kell a beavatkozást Instagram-oldalán.

30 évig csak sminkben mert kimenni az utcára a vitiligós anyukahttp://www.life.hu/drlife/20180408-30-evig-csak-sminkben-ment-ki-az-utcara-a-vitiligos-anyuka.htmlAz Indiana államban élő Chamerlain Anderson vitiligóban szenved. A ritka bőrbetegsége miatt, 30 évig sminkelte az arcát, de még a kezeit is, enélkül ugyanis nem mert kimenni az utcára. Aztán találkozott ez kislánnyal, aki ráébresztette, hogy mennyire fontos, hogy vállalja önmagát. Dr. LifeOrigoInterjú egy 22 éves hölggyel, aki egy budapesti pszichiátrián kapott kezelésthttp://www.life.hu/drlife/20180411-interju-egy-holggyel-aki-egy-budapesti-pszichiatrian-kapott-kezelest-nyiro-gyula-mentalis.htmlA pszichiátria szó hallatán sokakban a lekötözött, begyógyszerezett elmebetegek képe villan be. Pedig egy depresszió, enyhébb idegösszeomlás is vezethet ilyen jellegű kezelésig. A 22 éves Dominika álmában sem gondolta volna, hogy valaha pszichiátriai kezelésért fog küzdeni. Őszinte vallomás egy fiatal nőtől, aki pár hónap leforgása alatt odáig jutott, hogy már saját magát sem ismerte fel a tükörben, és attól rettegett, hogy kiugrik az erkélyről. Nevét és történetét vállalja ugyan, de arcát nem merte, a társadalomban még mindig megbúvó, mentális betegségekkel kapcsolatos előítéletek miatt. Dr. LifeOrigoAndor Éva pajzsmirigyproblémái miatt tűnt el egy időre a képernyőrőlhttp://www.life.hu/drlife/20180412-andor-eva-pajzsmirigyproblemai-miatt-tunt-el-egy-idore-a-kepernyorol.htmlEgy időre eltűnt a televízió képernyőjéről Andor Éva, a Tények műsorvezetője. Hónapokig élt fájdalomcsillapítókon, a komoly influenzának pajzsmirigygyulladás lett a szövődménye. Ma már jobban van, édesanyja segít neki a gyógyulásban. Dr. Life--Vajna Tímea ismét megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180412-vajna-timea-ismet-megbetegedett-foto.htmlVajna Tímea nem csak a jó pillanatait mutatja meg a követőinek, ezúttal betegségéről számolt be. Dr. LifeOrigoEl kell halasztani Boros Lajos életmentő műtétjéthttp://www.life.hu/drlife/20180412-el-kell-halasztani-boros-lajos-mutetjet.htmlHiába lenne szüksége szívműtétre Boros Lajosnak, egyelőre nincs olyan állapotban, hogy az operációt el lehessen végezni. Dr. LifeOrigoVan Blundennek saját bőréből és csontjából növesztettek új állat: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180411-van-blundennek-sajat-borebol-es-csontjabol-novesztettek-uj-allat.htmlMég egy műtét vár Van Blunden, akinek rákos megbetegedése miatt újra kellett építeni állát. Saját bőréből és csontjából növesztették az orvosok. Az eljárás már nem új, de eddig így soha nem alkalmazták. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.