A halálra készül a Batman filmek sztárja, Michael Caine

halál egészség Batman tolószék Michael Caine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színész, Michael Caine nincs jól. A 85 éves színész egészsége nagyon megromlott, tolószékbe került. Meggyőzödése, hogy már nem fog soká élni.

Az egyik legsikeresebb hollywoodi színész, Michael Caine úgy gondolja, hogy már nincs sok ideje hátra.

"Tudom, hogy meg vannak számlálva a napjaim" - mondta a színész az amerikai Globe magazinnak. Az Oscar-díjas Caine tolókocsiba került, mégis igyekszik mindent megtenni azért, hogy meghosszabbítsa életét. Felhagyott az alkoholfogyasztással, és fogyott is annak érdekében, hogy feleségével minél többször meg tudja látogatni az unokáit. Caine lánya, Natasha 45 éves, és három gyermek édesanyja.

Michael Caine úgy hiszi, pár nincs sok ideje hátra Forrás: AFP

A közeli barátok és ismerősök azt gyanítják, hogy Caine Parkinson-kórban szenved, és emellé más egészségi problémák is társulnak. Attól félnek, hogy már csak hónapjai vannak hátra. A színész március elsején ráadásul eltörte a lábát is, amikor egy étterem előtt elesett.

"Nagyon lassan és nehezen tud csak mozogni. A legközelebbi hozzátartozói nagyon félnek attól, hogy az utolsó napjait is tolókocsiban kell töltenie, és saját testének rabjává válik" - nyilatkozta a lapnak egy barát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.