Elviselhetetlen betegség keseríti meg Shia LeBeouf életét

Forrás: Pro Video -
betegség nemi erőszak Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Transformers és a Tőzsdecápák sztárja, Shia LeBeouf megrendítő vallomást tett: fegyverrel alszik, mert poszttraumatikus stressz szindrómában szenved. Azt is elmondta, miért alakult ki nála a betegség.

Shia LeBeouf 9 éves volt, amikor végig kellett hallgatnia, hogy édesanyját megerőszakolják. Sajnos azóta is a történtek hatása alatt áll, nem tudja feldolgozni a szörnyűséget.

Shia LeBeouf poszttraumatikus stressz szindrómában szenved Forrás: Pro Video

A 31 éves színész 2017-ben kezeléseknek vetette alá magát, de állapota nem sokat javult. A gyógyulás részét képezi az is, hogy most a nyilvánosság előtt is beszélt az átélt traumáról és a betegségről.

Elmondta, hogy egész életében félt, folyamatosan az jár a fejében, hogy valaki betör a házába. Ez az oka annak is, hogy fegyverrel alszik - írta meg a Ripost.

71 évesen is csúcsformában van Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20180315-71-evesen-is-csucsformaban-van-sylvester-stallone.htmlA Rambo sztárja elképesztő videót posztolt edzéséről.TV + SztárokOrigoA Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz Heidi Klum új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20180315-a-tokio-hotel-gitarosa-tom-kaulitz-heidi-klum-uj-pasija.htmlÚjabb fiatal pasira vetette ki hálóját Heidi Klum: a tinilányok egykori bálványával, a Tokio Hotel gitárosával jött össze a modell. TV + Sztárok--Bajor Imre lánya, Lili: "Merünk beszélni a haláláról"http://www.life.hu/sztarok/20180315-bajor-lili-interjut-adott-bajor-imre-halalarol.htmlA három éve elhunyt Bajor Imre március 9-én ünnepelte volna 61. születésnapját. Lánya, Lili most először adott interjút édesapjáról. A Star magazinnak nyilatkozott.TV + Sztárok--Teszt bizonyította, hogy ő az apa: Eddie Murphy nem foglalkozik lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-teszt-bizonyitotta-hogy-o-az-apa-eddie-murphy-nem-foglalkozik-lanyaval.htmlÚjabb balhé van kibontakozóban: Mel B exférje láthatási jogot kér a bíróságon, ugyanis évekig ő volt a nevelőapja annak a 10 esztendős kislánynak, akinek a biológiai apja Eddie Murphy.TV + Sztárok--Szakított 9 évvel fiatalabb pasijával Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20180315-szakitott-9-evvel-fiatalabb-pasijaval-amber-rose-21-savage.htmlSzakított 9 évvel fiatalabb rapper pasijával Amber Rose. A pár csaknem 2 évig alkotott egy párt. TV + SztárokOrigoMegvan II. Erzsébet beszéde arra az esetre, ha kirobbanna egy újabb világháborúhttp://www.life.hu/sztarok/20180315-meg-van-irva-ii-erzsebet-beszede-arra-az-esetre-ha-kirobbanna-egy-ujabb-vilaghaboru.htmlÉvtizedekkel ezelőtt elkészült az a beszéd, amit II. Erzsébetnek a III. világháború kirobbanásakor kellene elmondani. Szerencsére eddig erre nem került sor és reméljük, hogy nem is fog. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.