Ez történik a szervezeteddel, ha naponta eszel egy almát

Forrás: Dreamstime -
alma szervezet emésztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, hogy a gyümölcsök jó hatással vannak a szervezetre, de azért nem mindegy, hogy melyiket eszi az ember. Az almáról például bebizonyosodott, hogy valóságos csodaszer.

Elméletileg mindenki ismeri azt a mondást, hogy napi egy alma, az orvost távol tartja, de hajlamosak vagyunk elfelejteni ezt, rosszabb esetben pedig egyáltalán nem eszünk gyümölcsöt. A Popsugar újságírója nem az utóbbiak kategóriájába tartozott, csakhogy ő inkább banánért volt oda. Rá kellett jönnie azonban, hogy nem a legjobb gyümölcsöt részesíti előnyben.

Napi egy alma csodákra képes Forrás: Dreamstime

úgy döntöttem, hogy egy hétre kicserélem a napi egy banánomat napi egy almára. És az eredmény megdöbbentett.

Amellett, hogy segített rendbe hozni az emésztése, az alma kevesebb kalóriát tartalmaz, ráadásul sokkal tovább éreztem magam telítve tőle"

Jóindulatú daganatot távolítottak el Gáspár Bea nyelvérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180314-joindulatu-daganatot-tavolitottak-el-gaspar-bea-nyelverol.htmlA Gáspár családot több szerencsétlenség is érte az utóbbi időben, most Gáspár Bea nyelvéről távolítottak el egy daganatot. Győzike szinte beleroppant a félelembe, hogy elvszítheti imádott feleségét. Dr. Life--Danis Zoltán intézetben él, lemezt szeretne készítenihttp://www.life.hu/drlife/20180314-danis-zoltan-intezetben-el-lemezt-szeretne-kesziteni.htmlA magyar Elvisként ismert Danis Zoltán jelenleg egy rehabilitációs intézetben él, lebénult. Szeretne az intézetben lemezt készíteni, és kerekesszékben is koncertezne. Dr. Life--Mészöly Kálmán még kórházban van, húgyúti fertőzést kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180314-meszoly-kalman-meg-korhazban-van-hugyuti-fertozest-kapott.htmlA legendás labdarúgó, Mészöly Kálmán másfél hónapja van kórházban, most állapota roszabbra fordult, húgyúti fertőzést kapott. Fiai azt mondják, szépen haladt a rehabilitációval. Dr. Life--Bardóczi Gyulát nemrégiben gázolták el, lassan gyógyul a lábahttp://www.life.hu/drlife/20180314-bardoczi-gyulat-nemregiben-gazoltak-el-lassan-gyogyul-a-laba.htmlNemrégiben gázolták el Bardóczi Gyulát a Neoton Família és az Old Boys dobosát. Gyógytornász segít neki a gyógyulásban, hiszi, hogy fel fog épülni. Dr. Life--Megszólalt Székhelyi József felesége: "A vidámság nem kopott ki az életünkből"http://www.life.hu/drlife/20180314-megszolalt-szekhelyi-jozsef-felesege-a-vidamsag-nem-kopott-ki-az-eletunkbol.htmlSzékhelyi József felesége, Emese elárulta, férje betegen is dolgozik, elvégzi a ház körüli teendőket. Próbál úgy tenni, mintha nem is rákkal küzdene. Dr. Life--Megszólalt Székhelyi József felesége: "A vidámság nem kopott ki az életünkből"http://www.life.hu/drlife/20180314-megszolalt-szekhelyi-jozsef-felesege-a-vidamsag-nem-kopott-ki-az-eletunkbol.htmlSzékhelyi József felesége, Emese elárulta, férje betegen is dolgozik, elvégzi a ház körüli teendőket. Próbál úgy tenni, mintha nem is rákkal küzdene. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.