Babát vár a szűz nő, kiderült, hogyan lehetséges mindez

baba terhesség család szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár egy szűz nő. Hogyan lehetséges ez? A kanadai Lauren mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően néz anyai örömök elé.

A Metro azt írja, a 29 éves nő nagyon vallásos, soha senkivel nem volt szexuális kapcsolata, de még a csókolózástól is irtózik. Mint mondja, 16 évesen volt barátja, de soha nem érzett késztetést rá, hogy ágyba bújjon a fiúval.

Orvosai megállapították, egy ritka hormonális problémától szenved, amely miatt gyakran küzd fáradtsággal és emiatt nem érez vágyat sem a szexuális együttlétre. Gyermeket viszont ennek ellenére nagyon szeretne, ezért bevállalta a mesterséges megtermékenyítést. Miután talált megfelelő spermadonort, el is végezték rajta a beültetést.

Hihetetlen: szűz, mégis teherbe esett Forrás: Shutterstock
Döbbenetes adatok: ennyien halnak meg önkielégítés közben (18+)http://www.life.hu/intim/20180211-dobbenetes-adatok-ennyien-halnak-meg-onkielegites-kozben.htmlMegdöbbentő adatok láttak napvilágot: Németországban évente körülbelül 80-100 ember veszíti életet önkielégítés közben. IntimOrigoElképesztő, mit tudnak a legújabb szexrobotok: a vaginájuk is benedvesedikhttp://www.life.hu/intim/20180211-elkepeszto-mit-tudnak-a-legujabb-szexrobotok-a-vaginajuk-is-benedvesedik.htmlA legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a szexbabák új generációjának már a vaginája is be tud nedvesedni szex közben. Intim--A női nemi szervről fest képeket egy amerikai művésznő (18+)http://www.life.hu/intim/20180209-a-noi-nemi-szervrol-fest-kepeket-egy-amerikai-muveszno.htmlNem mindennapi módját választotta egy művész a női nemi szerv ábrázolásának. IntimOrigoLedobták ruháikat a svéd cég dolgozói: videóhttp://www.life.hu/intim/20180207-ledobtak-ruhaikat-a-sved-ceg-dolgozoi-video.htmlKülönös módon reklámozzák munkahelyüket egy svéd cég alkalmazottai: anyaszült meztelenül mutatják be azt a folyamatot, ahogyan készítik a vodkát. IntimOrigoKínos helyzetek, amikor a kedved is elmegy a szextől (18+)http://www.life.hu/intim/20180207-kinos-helyzetek-amikor-a-kedved-is-elmegy-a-szextol.htmlLéteznek olyan szexbakik, amelyeket elkövetve bárkit elriaszthatunk attól, hogy ágyba bújjon velünk. Nézzük, melyek ezek! IntimThinkstockMeztelen nőket és férfiakat fotóztak különleges helyzetben (18+)http://www.life.hu/intim/20180207-meztelen-noket-es-ferfiakat-fotoztak-kulonleges-helyzetben-kepek.htmlMeztelen nőkről és férfiakról készített fotósorozatot egy ausztrál fotós, Danny Eastwood. Különleges képeit a közösségi oldalára is feltöltötte. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.