Tündéri: 18 hónapos Down-szindrómás baba lett az ismert márka arca

baba márka Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Down-szindrómával született kis Lucas máris kész modell: egy világhírű márka arca lett.

A bébiételgyártó cég, a Gerber minden év elején megválasztja az év babáját, aki egy teljes évig a márka arca lehet. 2018-ban kivételes dolog történt: ezúttal egy Down-szindrómás kisfiú lett a befutó. A 18 hónapos Lucas fotója már fel is került a közösségi oldalra, mosolygós kis arcát több tízezren lájkolták.

Kristin Wooten, a cég szóvivője elmondta, a kisfiút 140 ezer gyermek közül választották ki, arcképét az összes termékükre ráteszik majd és a család anyagi támogatást is fog kapni tőlük – írja a CNN.

Congratulations to our 2018 Gerber Spokesbaby Lucas! Welcome to the family Lucas, send him love! #AnythingForBaby

@ gerber által megosztott bejegyzés,

Nem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, pedig komoly sérülése vanhttp://www.life.hu/drlife/20180208-nem-hajlando-kes-ala-fekudni-oszvald-marika-pedig-komoly-serulese-van.htmlNem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, akinek a vállában rotátorköpeny-szakadása van. Dr. LifeOrigoOtthonában érte baleset Fodor Zsókát, most először beszélt rólahttp://www.life.hu/drlife/20180208-otthonaban-erte-baleset-fodor-zsokat-most-eloszor-beszelt-rola.htmlOtthonában szenvedett balesetet Fodor Zsóka, ám az esetről szinte senkinek nem beszélt. Mint mondja, nem szereti, ha sajnálják. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huKiderült, mi okozhatta Takács Ákos infarktusáthttp://www.life.hu/drlife/20180208-kiderult-mi-okozhatta-takacs-akos-focista-infarktusat.htmlMár otthonában lábadozik a néhány napja szívinfarktust kapott magyar focista, Takács Ákos. Dr. Life--Ilyen gyönyörűen énekel a kislány, aki hamarosan megvakul - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ilyen-gyonyoruen-enekel-a-kislany-aki-hamarosan-megvakul-video.htmlMár közel 3 millióan látták azt a videót, amelyben egy mindössze 9 éves kislány énekel gyönyörű hangon. A kis Emma olyan betegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul. Dr. LifeOrigoA hangokat is hallotta: könyvet írt a nő, aki 5 hétig volt kómábanhttp://www.life.hu/drlife/20180202-a-hangokat-is-hallotta-konyvet-irt-a-no-aki-5-honapig-volt-komaban.htmlSúlyos balesete után 5 hétig tartották mesterséges kómában Colleen Kelly Alexandert, aki nemrég könyvet írt életéről. Dr. LifeOrigoBoros Lajos a kórházban nyilatkozott állapotáról: nem bírtam lábra állnihttp://www.life.hu/drlife/20180131-boros-lajos-a-korhazban-nyilatkozott-allapotarol-nem-birtam-labra-allni.htmlÚszóedzés előtt lett rosszul Boros Lajos, akit jelenleg kórházban ápolnak. A műsorvezető nyilatkozott állapotáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.