Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, fotót is posztolt a rendelőből

Dukai Regina orvos szem alatti karikák plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plasztikai sebésznél járt Dukai Regina, instagramos fotójából pedig az is kiderült, hogy mi oka volt rá.

Dukai Regina, aki nemrég még New Yorkból jelentkezett be, nem elégedett a külsejével, azt mondja, édesanyjától hajszáleres lábakat örökölte, az édesapjának pedig a táskás szemeit köszönheti. Állítja, már mindent kipróbált, de nem tudott megszabadulni a problémáktól, ezért most szakember segítségét kérte. Jóképű plasztikai sebészével szelfit is készített a rendelőből, így tudatta követőivel, mire készül. Rajongói persze biztosították róla, hogy nem csak ő küzd efféle problémákkal, és olyan is akadt, aki megjegyezte, nem érti, miért akar változtatni külsején, ugyanis nem is látni karikákat a szeme alatt.

A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Kamerák előtt estek egymásnak Hajdú Péter vendégeihttp://www.life.hu/sztarok/20180112-kamerak-elott-estek-egymasnak-hajdu-peter-vendegei-novenyi-norbert.htmlEgymásnak esett a stúdióban Hajdú Péter két vendége: Növényi Norbert és Makai Renátó pankrátor, akik hamarosan a ringben is összemérik tudásukat. TV + SztárokThinkstockKibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-hosszu-katinka-vegre-nyilatkozott-hazassagi-valsagarol.htmlBár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal. TV + Sztárok--Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.