ltt tart most Berki Krisztián hajbeültetése: videó!

kopasz haj videó hajbeültetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián átesett a hajbeültetési eljáráson: így állnak most a dolgok. 

Nemrég Berki Krisztián volt a Mokka vendége, ahol több fontos témát is kiveséztek. Berki a szakításáról is mesélt, illetve arról, hogyan kezeli Nati a szülei különválását. Emellett pedig az Ambrus Attilával közösen készített könyvéről is szó esett, aztán a téma a leendő frizurájára terelődött.

"Nem volt fájdalmas a beavatkozás. Ez egy teljesen új rendszer volt: vettek némi zsírt a hasamból, azt beültették. Majd a donorterületről kiszedtek 6 vagy 8 ezer hajszálat, az egy hosszadalmas idő volt. És két napot, 12 órát töltöttem a műtőben. Úgyhogy ezek a pihés hajak majd most kihullanak, aztán érkeznek a frankók, a jók" - mesélte Krisztián. A videóban 2.50-től kezdődik az erre vonatkozó rész.

A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Angelina Jolie rá se mert nézni Jennifer Anistonra a Golden Globe-on: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-angelina-jolie-ra-se-mert-nezni-jennifer-anistonra-a-golden-globe-on.htmlSenki sem fogja elfelejteni azt a pillanatot, maikor Jennifer Aniston színpadra lépett a Golden Globe-gálán, Angelina Jolie pedig azt se tudta, hova nézzen. A legviccesebb azonban Dakota Johnson reakciója az egész kialakult helyzetre... TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Ezzel köszöntötte fel Nádai Anikót a szerelme, Aurelio: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180112-igy-unnepelt-nadai-aniko-es-aurelio.htmlRomantikus hangulatban ünnepelt Nádai Anikó és Aurelio. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea pszichológushoz jár: szerinte Bochkornak is kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-varkonyi-andrea-pszichologushoz-jar-szerinte-bochkornak-is-kellene.htmlVárkonyi Andrea hamarosan megszerzi pszichológusi diplomáját, de ettől még ő is jár szakemberhez, és Bochkor Gábort is elküldené. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-pecsi-ildiko-halalhiret-terjesztik.htmlMegállíthatatlanul terjednek a színészek, közszereplők halálhírét keltő oldalak, fokozza a bajt, hogy rengetegen elhiszik és megosztják ezeket az átveréseket. Nemrég Pécsi Ildikót búcsúztatták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.