Így néz ki most a nő, aki felépült az anorexiából: Fotók!

betegség fogyás anorexia sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő egészen kicsi korától kezdve táplálkozási zavarokkal küzdött, és egyszer elérkezett a pont amikor döntenie kellett: élni szeretne vagy meghalni. 

A 25 éves Holly Griffiths már kislány korában is evészavarokkal küzdött, és az évek során csak egyre jobban eluralkodott rajta a betegség. Saját bevallása szerint úgy nézett ki, mintha már félig halott lett volna, ami nem meglepő, hiszen anorexiásként gyakorlatilag az egész teste csont és bőr volt.

Akkor ébredt rá, hogy nem folytathatja így az életét, amikor már mindössze 32 kilogrammot nyomott. Felkeresett egy szakembert aki segített kezelni a pszichés zavarait, melyek az evési problémákat okozták.

Tudatosan elkezdett egészségesen táplálkozni, hogy felszedjen némi zsírt, és belevágott a testedzésbe is. Idővel rájött arra is, hogy a helyzetén kizárólag ő tud változtatni, hiába a környezet támogatása, ha ő maga nem tesz a javulásért.

What a difference a year makes

Holly (@holz105) által megosztott bejegyzés,

"Ha most tükörbe nézek azt látom, hogy erősebb lettem. A bőröm színe is egészséges, a korábbi sárgás szürkéhez képest, és sehol nem állnak ki a csontjaim. Ma már büszke vagyok a testemre, és szeretnék egyre jobb és jobb lenni" - írta meg a Mirror.

Ezért ne húzd meg a csapvizet, ha ezekbe az országokba utazolhttp://www.life.hu/drlife/20170602-utazas-fertozes-jarvany-hasmenes.htmlLehet parázni azon, hogy Ebolás betegeket regisztráltak Kongóban, csak nem érdemes. Sokkal inkább kellene arra figyelnünk, hogy a Last Minute befizetett egyiptomi utunkon ne szedjünk össze egy négynapos hasmenést, aminek köszönhetően beszorulunk az olcsón lecsapott szállodai szobába. Dr. Szlávik Jánossal, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Immunológiai Ambulanciájának főorvosával beszélgettünk. Dr. Life--Jordán Tamás hamarosan újra színpadra áll Alföldi Róberttelhttp://www.life.hu/drlife/20170704-jordan-tamas-nemsokara-ujra-szinpadra-all.htmlJúnius 18-án esett el Jordán Tamás, súlyos arc-és koponyasérüléseket szenvedett. Hamarosan azonban újra láthatják a nézők: visszatér a színpadra. Dr. Life--Nincs pénz Paudits Béla műtétjérehttp://www.life.hu/drlife/20170704-paudits-bela-mutet.htmlPaudits Béla ismét maga alatt van. Súlyos fájdalmai folyamatosan kínozzák, és nincsen 4,5 millió forintja az életmentő operációra. Azt mondja, feladta a küzdelmet. Dr. LifeOrigoVálogatott kínzások - Pszichiátriák anno (18+)http://www.life.hu/drlife/20170624-pszichiatriai-kinzasok.htmlBelegondolni is borzalmas, hogy valaha azt gondolták, hogy ezekkel a kínzásokkal csillapíthatják a mentálisan beteg emberek szenvedéseit. Dr. Life--Befeketedett majd leesett a nő mellbimbójahttp://www.life.hu/drlife/20170702-befeketedett-es-leesett-a-no-mellbimboja.htmlElőször befeketedett a nő melle, majd leestek a mellbimbói, egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után. Dr. Life--Felpofozott egy beteget az orvos - videóhttp://www.life.hu/drlife/20170702-orvos-pofozott-beteget.htmlKollégái próbálták visszafogni, de a doki egyszerűen felpofozta a saját betegét. Az esetről videó is készült. Elképesztő, hogy mivel védekezik az orvos. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.