Csuja Imre az agyvérzése óta nagyon figyel magára

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
agyvérzés Csuja Imre sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután az 56 éves színész lábon hordott ki egy agyvérzést, átértékelte az életét, és a mindennapi rutinját is.

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Csuja Imre egy újonnan indult sorozatban, A mi kis falunk című produkcióban alakítja Károlyt, a polgármestert. A sorozatbéli alteregója egy jómódú politikus, aki szereti az élet élvezeteit, főleg ha az egyház pénzéből ehet-ihat.

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Azonban nagy italozásról szóló jeleneteket valóban csak a film kedvéért láthatunk, ugyanis a hétköznapokban már egy ideje teljesen más életmód szerint él. 2011-ben lábon hordott ki egy agyvérzést, ezt követően kötelezte el magát a változtatás mellett.

Azóta felhagyott minden káros szenvedéllyel, egészségesen táplálkozik, sportolni kezdett és már elég sokat fogyott is. A Páger Antal- színészdíjjal kitüntetett Imre nem régen arról is beszámolt, hogy miképpen sikerült saját magát ágyékon lőnie.

Híres fogyatékos emberek, akik örökre beírták magukat a történelembehttp://www.life.hu/drlife/20170214-hires-fogyatekos-emberek.htmlRendkívülit és maradandót alkotni mindenki számára kihívás, és bizony nem is mindenkinek sikerül. Az alábbiakban 5 olyan ismert ember rövid történetét mutatjuk be, akik fogyatékkal éltek, nevük és munkájuk miatt azonban örökké beírták magukat a történelembe. Dr. Life--Csepregi Éva nem küzdött a változókor ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170216-csepregi-eva-nem-kuzdott-a-menopauza-ellen.htmlCsepregi Éva nem harcol az idő múlása ellen, így a változókort is belenyugvással fogadta. Elmondása szerint természetes, hogy múlik az idő, és a változókor sok kellemetlenséggel járt, de ő hisz a gondolatok teremtő és gyógyító erejében. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházba került Drew Barrymoorehttp://www.life.hu/drlife/20170216-korhazba-kerult-drew-barrymoore-egy-forgatas-utan.htmlA Santa Clarita Diet című sorozat forgatásásán sérült meg Drew Barrymoore.Dr. Life--Nem javul az állapota, kényszerpihenőre küldték Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20170215-nem-javul-az-allapota-kenyszerpihenore-kuldtek-gesztesi-karolyt.htmlEgy hónapja műtötték meg Gesztesi Károly térdét, de a felépülése lassabban halad, mint ahogy tervezte. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huRitka betegség miatt gyorsan öregszik a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20170215-genetikai-betegseg-miatt-gyorsan-oregszik-a-fiatal-lany.htmlZara egy ritka betegséget örökölt az édesanyjától, amely miatt a teste háromszor öregebb a tényleges koránál. Dr. Life--Így néz ki a teljesen összeégett férfi – Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170215-igy-el-a-ferfi-akinek-teljesen-osszeeget-ta-teste.htmlTej Biswokarma még gyermekkorában szenvedett súlyos égési sérülést, amely következtében a teste szinte összeolvadt.. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.