Kanye West bilincsbe verve került pszichiátriára

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter -
Kanye West egészség pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert megbilincselve szállították egy pszichiátriai intézménybe.

UCLA Medical Center néven ismert az a Los Angelesben működő intézmény, ahova Kanye Westet is szállították, hogy kiállítsák a pszichiátriai értékelését – tudta meg az MTI.

Bizonyos források szerint Kanye hajnali fél kettő körül kért segélyhívást a rendőröktől. Ekkor a személyi edzőjénél tartózkodott, és állítólag elég szeszélyesen, furcsán viselkedett. Az egyenruhások nyilatkozata szerint mire kiérkeztek a mentők, a rapper már jobb állapotban volt, de a biztonság kedvéért kórházba akarták szállítani.

Szeszélyes viselkedése miatt került kórházba Kanye West Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Kanye azonban minden erejével ellenállt a szakembereknek, így kénytelenek voltak a hordágyhoz bilincselve elszállítani. Próbálták kihallgatni az edzőt is, ám akármit is tud az amerikai lemezproducer állapotáról, nem árul el szinte semmit. Hiába kérdezgették a riporterek, mindenre azt válaszolta: „Sajnálom, srácok!”

A rapper lemondta a következő turné állomásait is Forrás: AFP/Jewel Samad

Állítólag Kanye komoly alváshiánnyal küzd, így nem csoda, hogy a turnéja összes következő állomását lemondta. Legutóbbi interjúiban a szavazásról is mesélt. Elárulta, hogy nem ment el szavazni, de ha szavazott volna, Trumpot jelölte volna meg. Azt a kijelentését is megerősítette, hogy 2020-ban indulni fog a választásokon.

Saját temetésén gondolkodik a 4 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161121-a-4-eves-kislany-ritka-betegsegben-szenved.htmlA 4 éves kislány olyan betegséggel küzd, melyre nincs gyógymód. A kicsi már a temetésén gondolkodik. Dr. Life--Lesújtó képek egy rákos kislány küzdelmérőlhttp://www.life.hu/drlife/20161118-edesapja-fotosorozatot-keszitett-a-lanya-kuzdelmerol.htmlÉdesapja készített képeket a rákkal küzdő kislányról. Szívszorító látvány. Dr. Life--Rákkal küzdött a Black Eyed Peas rapperehttp://www.life.hu/drlife/20161118-taboo-majdnem-belehalt-a-rakba.htmlEltitkolta a nyilvánosság elől rákos megbetegedését Taboo, a Black Eyed Peas tagja. Dr. Life--Kifordult magából betegsége miatt Shelley Duvallhttp://www.life.hu/drlife/20161118-shelley-duvall-mara-mar-felismerhetetlen.htmlShelley Duvall mentális betegsége miatt már szinte teljesen felismerhetetlen. Dr. Life--Az önbizalomhiány, a legbelsőbb ellenséghttp://www.life.hu/drlife/20161118-az-onbizalomhiany-mint-a-legbelsobb-ellenseg.htmlSzinte nincs az életnek olyan területe, amelyre ne nyomná rá a bélyegét az, hogy mennyire tudunk bízni a képességeinkben és saját magunkban. Pedig ha tisztában vagyunk az erősségeinkkel és a gyengeségeinkkel, nem lesz olyan akadály, amellyel ne tudnánk megbirkózni. Dr. LifeThinkstockRékasi Károly kapcsolatára sincs jó hatással a betegségehttp://www.life.hu/drlife/20161122-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-kapcsolatara-sincs-jo-hatassal-a-betegsege.htmlRékasi Károly megsegítésére adott koncertet a Republic együttes, de a színész csak fájdalomcsillapítóval tudta meghallgatni barátai előadását. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.