Spermával védekezik a nátha ellen egy nő

Forrás: Youtube -
immunrendszer arcbőr egészség sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spermából készült itallal erősíti immunrendszerét egy nő. Arcpakolásként is használja, mert állítása szerint jót tesz a bőrnek. 

Tracy Kiss, egyedülálló édesanyja úgy véli, hogy felfedezte a nátha elleni csodaszert. A 29 éves nő az egyik

legjobb barátja spermájával

tuningolja az immunrendszerét. Ugyan Tracy vegán életmódot folytat, mégis napi szinten használja a különleges immunerősítőt, hogy védje az egészségét.

Sperma, mint immunerősítő Forrás: Youtube

A kérdéses hatású anyagot a reggeli turmixához szokta hozzáadni, és állítja, hogy rengeteg pozitív egészségügyi hatást tapasztal - tudta meg a DailyMail. A két gyermekes anya állítása szerint sokkal mozgékonyabb, mióta ezt a turmixot fogyasztja.

„Tele vagyok energiával, és a hangulatom is sokkal jobb."

Állítása szerint a sperma íze attól függ, hogy az előtte lévő napokban a barátja milyen ételeket fogyasztott. Tracy azt mesélte, hogy szándékosan olyan barátját kérte fel a nemes feladatra, aki egészségesen él, nem dohányzik, és csak ritkán iszik alkoholt. Ám ha mégis lecsúszik egy-egy pohárka ital, vagy fűszeres, csípős ételt fogaszt, akkor értesíti Tracy-t, mert az is hatással van a spermája ízére.

Tracy bőrápolóként is használja az ondót Forrás: Youtube

Bármilyen furcsa, a buckinghamshire-i nő nem csak immunerősítésre használja barátja örökítő anyagát, hanem szépsége megőrzésére is.

Arcpakolást készít belőle,

ezzel próbálja megóvni bőre rugalmasságát. A műanyag edénykében kapott anyagot arcbőrébe dörzsöli, majd 5-20 percig rajta hagyja, hogy az ki tudja fejteni jótékony hatását.

„Azt hiszem, sok ember nem tud elvonatkoztatni attól, hogy sperma van az arcán, pedig ez egy nagyon is természetes anyag, és rendkívül egészséges."

Ezt követően letörli az arcát, majd meleg vízzel megmossa. Orvosi vélemények is azt állítják, hogy a sperma valóban tartalmaz olyan anyagokat, amelyek jót tesznek a bőrnek. Segíti a bőrsejtek cserélődését, tartalmaz cinket, magnéziumot, kálciumot, káliumot, és fruktózt is, bár ezeket csak kis mennyiségben.

5 apró változtatás, amelyekkel napról napra egyre jobbá teheted az életedhttp://www.life.hu/drlife/20161109-apro-valtoztatasok-amelyekkel-jobba-teheted-az-eletedet.htmlVáltoztass, hogy változhass – mondták meg annak idején a bölcsek is. Az alábbi lista nem(csak) azoknak szól, akik száz százalékosan elégedettek (most komolyan, van ilyen?), sokkal inkább azoknak, akik szeretnék a lehető legjobbat és legtöbbet kihozni magukból és az életükből, ha már egyszer megadatott nekik. Garantáljuk, hogy új ember nem leszel, de jobb talán igen. Íme. Dr. Life--Így védd ki a leggyakoribb téli megbetegedésekethttp://www.life.hu/drlife/20161109-igy-vedd-ki-a-hideg-ido-leggyakoribb-megbetegedeseit.htmlAhogy a hőmérő higanyszála lejjebb kúszik, úgy szaporodik a megfázásos, légzőszervi megbetegedésekben, az influenzában, a felfázásban, esetleg a komoly veszélyt jelentő tüdőgyulladásban szenvedő betegek száma. Pedig mindössze néhány apróságot kell betartanod ahhoz, hogy elkerüld ezeket a nyavalyákat. Dr. LifeThinkstockA kétségbeesett lány testét árulja, hogy megmentse édesanyjáthttp://www.life.hu/drlife/20161111-testet-arulja-a-kinai-lany-hogy-megmentse-edesanyja-eletet.htmlKétségbeesett lépésre szánta el magát a 19 éves Cao Mengyu, hogy ne veszítse el édesanyját. A testét bocsátotta áruba, hogy megszerezze a szükséges pénzt az orvosi kezelésekre.Dr. Life--Massa meglátogatta Schumachert - Megviselte a látványhttp://www.life.hu/drlife/20161111-felipe-massa-meglatogatta-michael-schumachert-aki-eppen-aludt.htmlFelipe Massa úgy tartja, hogy Schumacher és Alonso voltak a legnagyobb riválisai a pályafutása során. Elllenfelek azonban csak a pályán voltak, a versenyzőket jó barátság köti össze. Éppen ezért Massa a napokban meglátogatta Schumit az otthonában - írja a planetf1.Dr. LifeOrigoTanulmányok helyett: Sokkoló videón a dohányzó és a nem dohányzó tüdejehttp://www.life.hu/drlife/20161110-sokkolo-video-arrol-hogy-nez-ki-egy-dohanyzo-es-egy-nem-dohanyzo-tudeje.htmlValószínűleg minden dohányos unja az okoskodó videókat, a kutatási eredményeket, a tanulmányokat - a következő 3 másodperc azonban ha tetszik, ha nem, főképp nekik szól. Dr. Life--Julia Roberts lánya veszélybe kerülthttp://www.life.hu/drlife/20161110-julia-roberts-lanya-hazel-veszelybe-kerult.htmlJulia Roberts minden anyák rémálmát élte át a minap. A 12 éves lánya hirtelenül rosszul lett malibui otthonukban, a színésznő pedig azonnal a sürgősségire sietett gyermekével. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.