Julia Roberts lánya veszélybe került

Forrás: NORTHFOTO -
Julia Roberts kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts minden anyák rémálmát élte át a minap. A 12 éves lánya hirtelenül rosszul lett malibui otthonukban, a színésznő pedig azonnal a sürgősségire sietett gyermekével.

Julia Roberts színésznőre ráhozta a frászt a kislánya. Egy igazi rémálmot élt át a sztár néhány napja, ugyanis a lánya hirtelen rosszul lett a malibui otthonukban. A színésznő persze megpróbált nem kétségbeesni, pánik helyett azonnal kocsiba vágta a gyermekét, és a kórház felé vették az irányt.

Forrás: NORTHFOTO

A sürgősségin természetesen azonnal megvizsgálták a kislányt, akinek rohama volt, valószínűleg valamilyen allergia miatt. Nem ez lenne az első eset, hogy Hazel ráijeszt az anyukájára, bár a közeli ismerősök szerint Julia - aki a minap még Bard Pittet vigazstalta - túlságosan komolyan vesz minden apróbb betegséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.