Öngyilkosságot fontolgatott A szökés sztárja, Wentworth Miller

Forrás: PRISON BREAK/ FOX -
depresszió öngyilkos A szökés öngyilkossági kísérlet mentális betegség öngyilkosság Wentworth Miller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjra jelölt színész közösségi oldalán kérte meg rajongóit, hogy ne gúnyolódjanak régi testalkatán, mert korábban komoly mentális zavarokkal küzdött.

A napokban jelent meg egy internetes mém Wentworth Millerről, amelyen a sztár jó néhány kilóval nehezebben látható a következő felirattal: "Amikor kiszabadulsz a börtönből, és észreveszed a McDonald's monopóliumát." A képet azóta eltávolították.

Forrás: PRISON BREAK/ FOX

A viccesnek szánt fotó és a hozzá írt gúnyos sorok azóta az egész világot bejárták. Nem megszokott a sztároktól, hogy reagálnak az ilyen és ezekhez hasonló interneten felkapott fejleményekre, A szökés sztárja azonban nem hagyhatta szó nélkül a történteket - tekintve, hogy korábban súlyos mentális gondokkal és depresszióval küzdött, amit evéssel és pluszkilókkal próbált meg kezelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.