Szívszorító! Vérrög okozta a hármasikreket szült édesanya halálát

Forrás: Facebook/Casi's Triplets -
édesanya hármasiker császármetszés orvos tüdőembólia vérrög kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kansasi Casi Rott két héttel azután vesztette életét, hogy életet adott hármasikreinek.

A 36 éves Casi Rott terhességének 34. hetében hozta világra hármasikreit császármetszéssel, és múlt hónapban halt meg, nem sokkal azután, hogy hazatérhetett a kórházból – mondta el az ABC Newsnak az asszony férje, Joey Rott.

Forrás: Facebook/Casi's Triplets

Az iskolatitkárként dolgozó nőt nem sokkal a szülés után kiengedték a kórházból, ám otthon mellkasi fájdalomra kezdett panaszkodni, ezért azonnal orvoshoz vitték. Mint kiderült, Casinek tüdőembóliája volt, ezért még két hetet a kórházban kellett töltenie.

Forrás: Facebook/Casi's Triplets

A kezelések után Casi már alig várta, hogy végre hazamehessen, és láthassa két másik gyermekét, az asszony azonban nem sokkal a hazaérése után mellkasi fájdalomra kezdett panaszkodni. Férje azonnal kórházba szállította, ám az orvosok már nem tudtak segíteni rajta: a szakvélemény szerint a második vérrög okozta Casi halálát. Az öt gyerekkel egyedül maradt édesapának jelenleg egy alapítvány segít, eddig 84 millió dollárt gyűjtöttek össze a családnak.

Több alvásra van szüksége a nőknek, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160307-tobb-alvasra-van-szuksege-a-noknek-mint-a-ferfiaknak.htmlGyakran vitáztok azon a pároddal, melyikőtök alszik többet? Egy nemrég elkészült kutatás eredménye szerint jobb, ha a férfiak hagyják pihenni szívük hölgyét: azok a nők, akik keveset alszanak, sokkal nagyobb arányban szenvednek az alváshiány okozta egészségügyi gondokkal, mint az urak. Dr. Life--A szénhidrát akár tüdőrákot is okozhat!http://www.life.hu/drlife/20160308-a-szenhidrat-es-a-finomitott-lisztbol-keszult-elelmiszerek-novelik-a-tudorak-kialakulasanak-eselyet.htmlA fehér kenyeret és a magas glikémiás indexű ételeket nemcsak azoknak érdemes kerülni, akik fogyni szeretnének, esetleg cukorbetegséggel küzdenek, hanem mindenkinek. Dr. Life--Síbalesetet szenvedett Alexia hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20160301-alexia-holland-hercegno-sieles-kozben-eltorte-a-labat.htmlWillem-Alexander holland király és Maxima királyné középső gyermekét helikopterrel szállították kórházba Ausztriában.Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van a Playboy-mogul, Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hugh-hefner-a-playboy-magazin-vezetoje-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól. Dr. Life--Így kapcsolódik össze a klimax és a cukorbetegséghttp://www.life.hu/drlife/20160304-klimax-cukorbetegseg-okok-tunetek-igy-kapcsolodnak-ossze.htmlA legtöbb nő életének egyik célkitűzése, hogy gyerekei lehessenek. A mai körülmények között a családalapítás időszaka azonban sokszor erősen kitolódik, így nem ritka, ha 35 éves kor felett kerül sor az örömteli eseményre. Bizonyos tényezők azonban nehezíthetik a teherbe esés lehetőségét. Dr. Life--Sokkoló fotókat osztott meg magáról egy bőrrákos anya: “Azt hiszed, megéri szoláriumozni?”http://www.life.hu/drlife/20160307-judy-noble-cloud-borrakos-no-facebook-posztba-hivta-fel-a-figyelmet-a-szolarium-veszelyeire.htmlA kétségbeesett igyekezetnek, hogy minél barnábbak legyünk, és a napvédő nélküli napfürdőzésnek meg lesz a következménye. A bőr ugyanis nem felejt. Ezt tanulta meg Judy Noble Cloud is, aki most élete nagy részét a bőrrák elleni harccal tölti. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.