Val Kilmer súlyos beteg: gégerákkal műthették a színészt

Forrás: AFP/Kevin Winter -
betegség színész rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Batman sztárja állítja, hogy jól van. 

A Daily Mail úgy tudja, gégerákkal műtötték Val Kilmert. A színész azonban ezt nem erősítette meg, a lap infomációi szerint még mindig kezelés alatt áll, csak árnyéka egykori önmagának és eltűnt a nyilvánosság elől is.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Egy kutatásból kiderült, hogy milyen nőkre buknak a férfiak!http://www.life.hu/drlife/20150806-gyumolcs-zoldseg-vonzalom-ragyogas.htmlÚgy tűnik a sok szépségápoló termék helyett már jóval egyszerűbb módszerrel is képes egy nő hódítani: ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszik! Az erről szóló kutatás során másra is fény derült.Dr. LifeThinkstockA Pszichológus pasi: A facebook valódi árnyoldala http://www.life.hu/drlife/20150813-a-pszichologus-pasi-toth-daniel-a-facebook-valodi-arnyoldalarol-mesel.htmlA facebook ma a legtöbbet használt kommunikációs eszköz. Rajta keresztül az ismerkedéstől, a kapcslattartáson át a játékokig minden felhasználó annyi időt tölthet el, amennyit nem sajnál. Ennek a lelki hatásaival azonban kevesen foglalkoznak.Dr. LifeThinkstockA zene segít a műtétek utáni felépülésben és csökkenti a fájdalmathttp://www.life.hu/drlife/20150814-a-zene-segit-a-mutetek-utani-felepulesben-es-csokkenti-a-fajdalmat.htmlA zene segít a műtétek utáni felépülésben és csökkenti a fájdalmat - mutatták ki brit tudósok.Dr. Life--Rosszindulatú daganatot találtak Nagy György gyomrábanhttp://www.life.hu/drlife/20150813-nagy-gyorgynek-az-mtva-musorvezetojenek-egy-rosszindulatu-daganat-miatt-kivettek-a-gyomrat.htmlAz MTV legendás műsorvezetője legyőzte a halálos kórt. A gyomrát ugyan el kellett távolítani, de állítja: jól érzi magát. Dr. Life--Egzotikus útra mész? Ezekre jó, ha felkészülsz!http://www.life.hu/drlife/20150809-egzotikus-utak-betegsegei-es-vedooltasok.htmlVégre elindulsz álmaid útjára. A bőröndöd bepakolva, legalább húsz strandszettet és városnéző ruhát csomagoltál el, és a kedvenc naptejedet is elraktad. Repülőjegy kinyomtatva, útlevél megújítva, indulhatsz is. Biztos vagy benne? Nem feledkeztél meg a védőoltásokról?Dr. LifeThinkstockA balosok szeretnek inni, félénkek, és másképp hallanak: ma van a balkezesség világnapja!http://www.life.hu/drlife/20150807-balkezesseg-jobkezesseg-siker-muvesz-diszlexia-vilagnap.htmlAugusztus 13-a a balkezesek világnapja. Míg a társadalmi normák egészen a 20. század közepéig megkívánták a balkezesektől azt, hogy „szokjanak át” a másik kezükre, addigra ma már teljesen elfogadottá vált, ha valaki más kézzel ír, mint a világ legnagyobb része. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.