Életveszélyes állapotban van Rékasi Károly

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
motorbaleset baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy sem az RTL Klub, sem a kórház nem nyilatkozhat a tegnap motorbalesetet szenvedett színész állapotáról, a TV2 információi szerint Rékasi Károlyt életveszélyes állapotban szállították kórházba. 

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt: tegnap súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly. A színész családjának kérésére Rékasi állapotáról sem az őt foglalkoztató csatorna, az RTL Klub sajtóosztálya, sem az őt kezelő Honvéd kórház nem adhat ki nyilatkozatot. A TV2 Tények információi szerint azonban a színészt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba tegnap. A videót itt nézheted meg:

Mindeközben újabb és újabb információk derülnek ki a baleset körülményeiről: az egyik szemtanú arról beszélt, hogyan próbálták stabilizálni Rékasi helyzetét, egy másik szerint pedig a színész olyan volt, mintha kómába esett volna. A vele ütköző autó sofőrje elmondta: a színész motorja hatalmas erővel csattant a kocsiba.

BulvárRap Hegyi Rolival: "Schobert Norbi egy poéta, akkor is szeretné, ha meghízna a Réka"http://www.life.hu/bulvar/20150701-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-schobert-norbi-rubint-reka-berki-natasa-zselyke-majka-keresztes-ildiko.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + BulvárOrigoKönnyek között adott interjút egészségi állapotáról Kozsohttp://www.life.hu/drlife/20150630-konnyek-kozott-adott-interjut-egeszsegi-allapotarol-kozso.htmlAz agyműtéten és az azt követő hosszas rehabilitáción átesett Kozso lassan újra a régi. Az énekes sokszor elcsukló hangon, a TV2 Aktívjában az operáció óta most először beszélt arról, hogy párja adott erőt neki élete legnehezebb időszakában.Dr. Life--Danny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom”http://www.life.hu/kult/20150630-danny-blue-magyar-mentalista-las-vegasban-lep-fel-interju.htmlA magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. KultOrigoKönnyek között mondott köszönetet Rékasi Károly Pikali Gerdánakhttp://www.life.hu/intim/20150618-rekasi-karoly-szinesz-pikali-gerdanak-mondott-koszonetet-a-jozsef-attila-gyuru-atvetelekor.htmlA József Attila Színház évadzáró ülésén komoly kitüntetést kapott Rékasi Károly. Élete egyik legnagyobb elismeréséért Pikali Gerdának mondott köszönetet.Intim--Meggyűrűzték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/kult/20150608-rekasi-karoly-szinesz-a-jozsef-attila-szinhaz-evadzaro-ulesen-jozsef-attila-gyurut-kapott.htmlA színész különleges gyűrűvel térhetett haza a József Attila Színház évadzáró üléséről.KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy ér egymáshoz Hevesi Kriszta és Aleskahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-hevesi-kriszta-szexualpszichologust-safrany-emese-aleska-tanitja-legtornara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Sáfrány Emese Aleska légtornakurzusára látogatott el, ahol egészen különleges pózokban találta Hevesi Kriszta szexuálpszichológust. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.