Tényleg nővé válik Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner

Forrás: AFP/Charley Gallay -
Kris Jenner Kim Kardashian műtét forgatás válás Bruce Jenner plasztika valóságshow változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-Jenner família feje, Bruce Jenner döntött: a tízpróbás olimpikon 65 évesen nővé fog változni.

Ami tavaly még csak pletykaként merült fel, az mostanra igaznak bizonyult: a Kardashian klán feje, Bruce Jenner 65 évesen úgy döntött, elindul a nővé válás felé vezető úton.

Forrás: AFP/Charley Gallay

A már most számos plasztikai műtéten átesett Jenner ellen 23 év házasság után tavaly nyújtotta be a válókeresetet Kris Jenner. A válási procedúrához hasonlóan Jenner a hírek szerint átváltozásáról is szeretne valóságshow-t forgatni.

Médiatörténeti esemény – Conchita Wurst jön a Story Gálára http://www.life.hu/bulvar/20150202-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-jon-a-story-galara-magyarorszagra.html Immár 16. alkalommal gyűlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedő személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, ahol idén Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese szórakoztatja a közönséget. TV + Bulvár -- Sokkoló: Így még nem láttad Kim Kardashian csupasz fenekét http://www.life.hu/bulvar/20150202-kim-kardashian-meztelen-feneke-a-love-magazinban.html Pedig láttuk már millió módon, de Kim Kardashian MÉG MINDIG képes újat mutatni, ha fenékről van szó. TV + Bulvár -- Kardashianék 59 éves anyjának elég egy bugyi a Chanel bemutatóra http://www.life.hu/trend/20150127-kris-jenner-kim-kardashian-anyjanak-ruhaja-a-parizsi-chanel-divatbemutaton.html Költői túlzással egy bugyiban érkezett a Chanel divatbemutatójára Kris Jenner. A Kardashian lányok anyja azért nem hagyta otthon a divatház ikonikus tweed blézerét sem, de a nadrágjára nem találunk szavakat. Trend -- Istenes Bence mellett érett nővé Csobot Adél http://www.life.hu/intim/20141212-csobot-adel-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-mellett-erett-nove.html Szinte a szemünk előtt vált felnőtté az X-Faktor egykori hebrencs, cuki versenyzője. Csobot Adél állítja, Istenes Bence az, aki "megváltoztatta". Intim -- Szexi nővé cseperedett Madonna lánya http://www.life.hu/csalad/20130822-lifenight-lourdes-leon-madonna-lanya-bikiniben-paradezott-franciaorszagban.html Lourdes Leon Franciaországban nyaralt és láthatóan szerencsés géneket örökölt híres szüleitől. Család Nővé vált férfiak http://www.life.hu/galeria/20130704-egy-spanyol-fotos-pasikat-fotozott-baratnoik-ruhajaban-meglepo-kepek.html Egy spanyol fotós, Jon Uriarte három éven keresztül fotózta az összeköltözött párok férfitagjait barátnőik ruhájában, hogy a képeken keresztül megmutassa, mennyire megváltoztak a férfi és női szerepek manapság egy kapcsolatban. A képek Spanyolországban és az Egyesült Államokban készültek, "The Men Under Influence", vagyis Férfiak befolyás alatt címmel. Galéria

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.