plasztikai műtét zsírleszívás karácsony ajándék gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsírleszívásra szóló utalványt ajándékozott karácsonyra hétéves lányának egy brit nő.


Northfoto
Northfoto

Sarah Burge és 7 éves kislánya, Poppy

"Nincs ebben semmi rossz. Jól akar kinézni, a zsírleszívás pedig mindig jól jöhet" - idézte a The Sun című brit lap az anyát.

"Barbie mamának" nem ez az első döbbenetes ajándéka. Lányának 7. születésnapjára mellnagyobbításra szóló utalványt adott 6 ezer font értékben. Hogy csemetéje mikor váltja be, arra nem tért ki a lap.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Rettegnek a nővérek: belehalhatnak mellplasztikájukba?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120102-rettegnek-a-noverek-belehalhatnak-mellplasztikajukba.htmlÓvatosan a dohányzással! Leeshet a mellbimbódhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111208-dohanyzas-hatasara-leeshetnek-a-mellbimbok-a-mellplasztikan-atesett-noknel.htmlBombacsaj lett belőle! Íme Mónika új mellekkelhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111114-aesthetica-atalakitas-bombacsaj-lett-belole-ime-monika-uj-mellei.htmlBarbie babává változott a férfihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111213-transszexualis-ferfi-barbiebaba-lett-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlMi lett Barbie babából?http://www.life.hu/szepulj/20111130-takacs-nora-mi-lett-barbie-bababol.htmlÉdes gyerekdumák a szilveszterről, videón - Mi kérdeztünk, ők válaszoltakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111221-edes-gyerekdumak-a-szilveszterrol-videon-mi-kerdeztunk-ok-valaszoltak.htmlÍgy érd el, hogy sokáig higgyen a gyerek a Télapóbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111219-igy-erd-el-hogy-sokaig-higgyen-a-gyerek-a-telapoban.htmlSpermalopás - Gyereket akarok mindenáron!http://www.life.hu/szeress/szex/20111129-szex-szerelem-parkapcsolat-ellopott-spermiumok-palira-vett-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.