Dwayne Johnson a kislányával teázik - Fotó

The Rock Dwayne Johnson kislány tea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően aranyos fotót tett közzé Dwayne Johnson: megmutatta, hogyan teázik kislányával. 

Dwayne Johnson olyan fotót tett közzé, amitől mindenki elolvad: megmutatta, hogyan játszik kislányával. A gyermek teapartit tartott, és természetesen az apukája volt a vendég, aki a megfelelő komolysággal vett részt az "eseményen". Azért azt hozzátette, hogy a székéért mindenki imádkozzon, nem éppen The Rock méreteire tervezték.

Szilágyi Szilvi szerint az anyaság a neki szentelt úthttp://www.life.hu/csalad/20190923-szilagyi-szilvi-szerint-az-anyasag-a-neki-szentelt-ut.htmlSzilágyi Szilvi gyakran és előszeretettel válaszol rajongói kérdéseire, egyetlen egyre azonban eddig még nem reagált, pedig sokan felteszik neki: Megbánta-e, hogy fiatalon lett anyuka? Most elárulta.CsaládOrigoIlyen a magas emberek élete a valóságban - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190923-ilyen-a-magas-emberek-elete-a-valosagban-fotok.htmlNálad ritkább a levegő? Kosarazol? Gyerekként is ekkora voltál? Hasonló kérdéseket egészen biztosan sok, az átlagosnál magasabb nő és férfi fel tudna sorolni. Legtöbbjük azonban már fel sem veszi ezeket, inkább csak mosolyog rajtuk és folytatja tovább a napját. CsaládOrigoGyermekélet milliókban mérve - Fogjunk össze Zente gyógyulásáért!http://www.life.hu/csalad/20190922-gyermekelet-milliokban-merve-fogjunk-ossze-zente-gyogyulasaert.htmlPár nap leforgása alatt rengeteg magánember, vállalkozás és oldal karolta fel Zente történetét. Családja ugyanis a nyilvánossághoz fordult, hogy fiuk életét megmenthessék. A másfél éves magyar kisfiú egy igen ritka betegségben szenved, és csak egy mérhetetlenül drága kezeléssel lenne esélye az életre. CsaládOrigoNégy lábbal és három karral született a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20190923-indiaban-negy-labbal-es-harom-karral-szuletett-a-kislany.htmlAz indiai Rajasthanban született ikerpár fiú tagja tökéletesen egészséges, míg a lány plusz végtagokkal jött a világra. Ennek oka vélhetően egy harmadik ikerben keresendő, aki a fejlődés kezdeti szakaszában „olvadhatott" össze a kislánnyal, írta meg a Mirror. CsaládCsobot Adél megmutatta, mitől van oda: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190923-csobot-adel-megmutatta-mitol-van-oda-foto.htmlCsobot Adél és Istenes Bence két kisfiú szüeliként élik mindennapjaikat Németországban. A büszke anyuka három szerelméről mutatott édes fotót.Család--Bántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalthttp://www.life.hu/csalad/20190922-bantalmaztak-a-szulei-kiugrott-a-9-emeletrol-a-kisfiu-azonnal-meghalt.htmlFolyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.