20 év után találkozott szüleivel az elveszett fehérorosz lány

eltűnt találkozás szülők elveszett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 év után találkozott szüleivel az a fehérorosz nő, aki gyermekként tűnt el.

Julia Aplatova 1999-ben négyéves korában egy tömegközlekedési eszközön tűnt el nyomtalanul Fehéroroszországban. Ezt követően nem lehet tudni, mi történt, de a lány valamilyen módon Oroszországba került, ahol örökbe fogadták őt. Szülei hiába keresték, nem bukkantak a nyomára.

Julia mostani párja úgy döntött, segít szerelmének, hogy immár felnőttként újra találkozhasson elveszett szüleivel. Az internet segítésével meg is találták az idős párt, a rendőrség pedig DNS-vizsgálattal bizonyította is, hogy valóban ők Julis szülei.

A nagy találkozásról egy megható videó készült, amit az internetre is feltöltöttek - számolt be róla az M24.ru portál.

Bikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bikiniben-ejtozik-pokorny-lia.htmlBikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg évekkel ezelőtt a Little Mix énekesnője, Jesy Nelson http://www.life.hu/sztarok/20190909-ongyilkossagot-kiserelt-meg-evekkel-ezelott-a-little-mix-enekesnoje-jesy-nelson.htmlInternetes trollok teljesen kikészítették a Little Mix énekesnőjét, Jesy Nelsont. TV + SztárokOrigoÍgy tartja észben ma is az emberek neveit II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20190909-igy-tartja-eszben-ma-is-az-emberek-neveit-ii-erzsebet.htmlKiderült, mi a titka II. Erzsébetnek, hogy 92 évesen is remekül emlékszik az emberek nevére és pozíciójára. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190909-eljegyezte-szerelmet-vereb-tamas.htmlVeréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott. TV + Sztárok--Durván visszaszólt Molnár Anikó Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-durvan-visszaszolt-molnar-aniko-bochkor-gabornak.htmlMolnár Anikó nem vette jó néven Bochkor Gábor korábbi kijelentéseit az exeiről, és visszaszólt neki a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMáris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190909-gyorsan-tovabblepett-eljegyeztek-chester-bennington-ozvegyet.htmlJúliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.