Sebestyén Balázs házassága krízispontjairól vallott

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
Krízispont házasság műsorvezető rádiós család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs és felesége, Viki 14 évvel ezelőtti találkozása nem épp a romantikus filmeket idézte. Még együtt dolgozni sem igazán akartak, annyira ellenszenvesek voltak egymásnak. Kapcsolatuk alatt több mélypontot éltek meg.

Hosszú távú kapcsolat nem létezik súrlódások nélkül. Ami fontos, hogy mindig közös legyen a cél és a felek tegyenek a javulás érdekében. Tudja ezt jól Balázs és Viki is, akik már 10 éve házasok.

Az első komoly krízispont épp első gyermekük fogantatása körül ért be.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

A következő nehéz és kétségekkel teli időszak második gyermekük születésekor kezdődött és közel három évig tartott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A család láthatóan nagyon élvezi a szelfizést és a cabriózást!

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Az évek alatt megélt krízisek és egymás mély megismerése kapcsolatukat olyan erőssé tették, hogy ma már bármivel könnyen megbirkóznak.

De édesek! Tündéri képet posztolt kisfiáról Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190823-lilu-tunderi-kepet-posztolt-kisfiaval.htmlLilu egyszerűen nem tud betelni az anyaság örömeivel, láthatóan nagyon boldog, hogy újra babázhat. Négy hónapos kisfiáról ezúttal egy közös képet osztott meg. Család--Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Maddox főiskolára menthttp://www.life.hu/csalad/20190822-angelina-jolie-es-brad-pitt-fia-maddox-foiskolara-ment.htmlMaddox Jolie-Pitt megkezdte a főiskolát Szöulban. Nem akármilyen volt a belépője. Család--Családi fotók készültek Szinetár Dóráékrólhttp://www.life.hu/csalad/20190822-csaladi-fotok-keszultek-szinetar-doraekrol.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán negyedik házassági évfordulójukat egy különleges helyszínen ünnepelték, melyről fotók is készültek. CsaládOrigoMegszülettek Szász Emese ikrei – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190820-megszulettek-szasz-emese-ikrei.htmlSzász Emese Instagram-oldalán osztotta meg a hatalmas örömhírt: megszülettek ikrei. Család--Nyári Edit elárulta, mikor érkezhet a második babahttp://www.life.hu/csalad/20190816-nyari-edit-elarulta-mikor-erkezhet-a-masodik-baba.htmlNyári Edit kisfia két hónapja született meg, de az újdonsült anyuka máris a második babán gondolkozik. Család--Magánéletéről vallott Balla Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20190816-maganeletrol-vallott-balla-eszter.htmlBalla Eszter elárulta, ki vigyáz három gyermekére, amikor dolgozik, és 19 év után hogyan tartják fenn a tüzet a kapcsolatukban a férjével. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.