Beyoncé nem terhes és többé nem is vállal gyereket: kiderült a szomorú titok

gyerekvállalás terhes Beyoncé gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy rosszul sikerült fotó kapcsán röppent fel a hír: Beyoncé ismét kisbabát vár.

A hír nem igaz, a díva nem várandós, sőt az is kiderült, hogy többet nem is fog gyereket vállalni.

Három gyerek után lemond a további örökösről Beyoncé, ennek pedig szomorú oka van. Mint kiderült, az énekesnő csak nagyon nehezen tudott teherbe esni három gyerekével, ikrei már mesterséges megtermékenyítéssel fogantak.

Nehéz volt a fogantatás és a szülés is, így az énekesnő megelégszik három csemetéjével, negyediket már nem vállal – írta meg OK magazin.

Íme a gyanús fotó, amelyről azt hitték a rajongók, hogy kisbabát vár a világsztár:

Beyoncé kislányával forgatott klipet

Beyoncé kislányával forgatta legújabb videóklipjét.

Szabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered? TV + Sztárok--Agyvérzést kapott Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-agyverzest-kapott-alain-delon.htmlHetekkel ezelőtt szenvedett agyvérzést Alain Delon, a hírt azonban csak most hozták napvilágra. TV + Sztárok--Selena Gomez szóba sem áll azzal a barátnőjével, aki nekiadta a veséjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-selena-gomez-szoba-sem-all-azzal-a-baratnojevel-aki-nekiadta-vesejet.htmlMár nincs jóban egymással Selena Gomez és az a barátnője, aki a veséjét adta oda neki. TV + Sztárok--Ábel Anita elárulta, miért nem szeret strandra járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-abel-anita-elarultamiert-nem-szeret-strandra-jarni.htmlÁbel Anita nem szeret strandra járni, azt is elárulta, mi az oka.TV + SztárokOrigoSzulák Andrea bikinis fotót posztolt nyaralásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-szulak-andrea-bikinis-fotot-posztolt-nyaralasarol.htmlSzulák Andrea a közösségi oldalán adott egy kis ízelítőt horvátországi nyaralásából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.