Gyermekeiről és az anyaságról vallott Tápai Szabina

anyaság Tápai Szabina Kucsera Gábor család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, imád édesanya lenni, gyermekei pedig nagyon nyitottak a világra.

Tápai Szabina nem is tagadhatná le boldogságát, teljesült régi álma: nagy családja lett. Nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a férje imádja őt, és van két szép közös gyermekük. Mint mondja, egyikük sem egy zárkózott típus, már most nagyon nyitottak a világra.

Millával egészen pici kora óta jövünk-megyünk. Nagyon barátságos és nyitott baba. Lehet, vannak zárkózottabb gyerekek, de ő egyáltalán nem ilyen, ahogy a Beni sem. Azt gondolom, hogy ez kicsit nevelés kérdése is. Mindenesetre nagyon szerencsés vagyok, hogy a gyerekeim ilyenek, és szeretnek emberek társaságában lenni, örömmel jönnek velünk mindenhova" – árulta el a Ripostnak.

Tápai Szabina imád anyuka lenni Forrás: Instagram/kucseragabor
A semmittevéssel teheted önmagadért a legtöbbet – A holland életmódtrend, a niksenhttp://www.life.hu/csalad/20190806-a-semmittevessel-teheted-onmagadert-a-legtobbet-a-holland-eletmodtrend-a-niksen.htmlA „mit csináltál a hétvégén?” kérdésre csak kevesen válaszolják, hogy „semmit”, pedig erre időnként mindenkinek szüksége lenne. A semmittevésről a legtöbben a lustaságra, unalomra asszociálnak, pedig ennél sokkal többről szól. Nem csupán az agyunknak, de a lelkünknek is jót tesz, ha néha semmit sem csinálunk. A niksen egy holland életmódtrend, amivel bár könnyű azonosulni, mégsem egyszerű megvalósítani. CsaládOrigoAngelina Jolie fia elköltözik otthonról: ezért döntött így Maddoxhttp://www.life.hu/csalad/20190807-agelina-jolie-legnagyobb-fia-maddox-elkoltozik-otthonrol-egyetemre-megy.htmlAngelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe az akkor egyéves kambodzsai kisfiút, Maddoxot, aki a színésznő első gyermeke lett. Azóta eltelt 17 év, Maddox pedig úgy döntött, ideje kirepülni a fészekből. Család--Így egyezteti össze a munkát és a magánéletet Wolf Katihttp://www.life.hu/csalad/20190806-igy-egyezteti-ossze-a-munkat-es-a-maganeletet-wolf-kati.htmlWolf Kati elárulta, hogyan sikerül összeegyeztetnie munkáját a magánélettel. CsaládOrigoHatalmasat nőttek Britney Spears gyerekei - Így néznek ki most!http://www.life.hu/csalad/20190805-hatalmasat-nottek-britney-spears-gyerekei.htmlBritney Spears manapság tökéletesre gyúrt testéről, edzéseiről szokott képeket posztolni a közösségi oldalán, most azonban egy családi fotóval lepte meg rajongóit. Család--Megható sorokkal köszöntötte kisfiát Ördög Nóra: ötéves lett Vencelhttp://www.life.hu/csalad/20190805-ordog-nora-kisfia-vencel-5-eves-lett.htmlÖrdög Nóra és családja a Balatonnál töltötte a hétvégét, a Paloznaki Jazzpiknikről több fotót is posztolt a műsorvezető. De nemcsak arról, ahogy a férjével élvezik a zenei kínálatot, hanem a kisfiát, Vencelt is onnan köszöntötte fel. CsaládOrigoEgyszerre rémisztő és vicces fotók kisbabákról, akiknek fogsora lett http://www.life.hu/csalad/20190801-egyszerre-remiszto-es-vicces-fotok-kisbabakrol-akiknek-fogsora-lett.htmlSzórakoztató és bizarr fotók kerekedtek egy fényképész próbálkozásából: fogsorral látta el a kisbabákat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.