Szinetár Dóra nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és családja Spanyolországban pihen: a színésznő a nyaralásról időről időre meg is oszt fotókat. Most például azt mutatja meg, ahol a kisfia az apukájával játszik. 

„Daddy's love! #asszemkicsitszereti #janeminkabbimadja” – írta a bájos fotóhoz Dóra, amelyen a kis Benjámin a kövekből kirakott szívecskében játszik.

Csupán 12 napot élt a kézilabdázó, Tóth Tímea kisfia, Lacikahttp://www.life.hu/csalad/20190721-csupan-12-napot-elt-a-kezilabdazo-toth-timea-es-tico-kozma-laszlo-kisfia.htmlA volt válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea és Tico Kozma László 25 hétre, betegen született kisfia, Lacika tizenkét napot élt. Család--Négyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-melegethttp://www.life.hu/csalad/20190706-negyeves-gyereket-szoptatja-az-edesanya-a-kommentelok-nekiestek.htmlAz ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. Család--Megmutatta terhespocakját Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190630-megmutatta-terhespocakjat-toth-gabi-enekesno.htmlÁprilis végén osztotta meg a követőivel Tóth Gabi, hogy a boldogsága határtalan, kisbabát vár párjától, Krausz Gábortól. Az énekesnő bár fellépéseket nem vállal, várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. Most pedig megmutatta, mekkora már a pocakja. CsaládOrigoFriss fotón Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190428-foton-szinetar-dora-kisfia.htmlAranyos képet tett közzé kisfiáról az Instagramon Szinetár Dóra. CsaládOrigoMegmutatta terhespocakját Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190630-megmutatta-terhespocakjat-toth-gabi-enekesno.htmlÁprilis végén osztotta meg a követőivel Tóth Gabi, hogy a boldogsága határtalan, kisbabát vár párjától, Krausz Gábortól. Az énekesnő bár fellépéseket nem vállal, várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. Most pedig megmutatta, mekkora már a pocakja. CsaládOrigoKiss Ramóna: "A ragyogásom titka a kisfiam"http://www.life.hu/csalad/20190418-kiss-ramona-elarulta-ragyogasa-titkat.htmlKiss Ramóna az X-Faktor fináléja után, decemberben köszönt el a nézőktől, hiszen megszületett a gyermeke. Rami az idei tehetségkutatóban is műsorvezető lesz, a Life.hu-nak pedig azt is elárulta, hogyan telnek a vadonatúj mindennapjai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.