Hódi Pamela és párja, Tóth Bence már családot terveznek

Forrás: Hódi Pamela / Instagram -
Hódi Pamela család Tóth Bence gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz forgatása után összeköltözött Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista. A modell-üzletasszony most azt is elárulta, hogy mikorra tervezik a család bővítését. 

Már együtt él szerelmével, Tóth Bence focistával Hódi Pamela. A modell-üzletasszony elárulta, hogy egyelőre jól érzik magukat a kis lakásban, ha legközelebb költöznének, akkor már a kertes házak között nézelődnének.

Hődi Pamela már a családbővítést tervezi? Forrás: Hódi Pamela / Instagram

A Bors szerint ez találgatásra is okod ad, az is lehet, hogy a pár a családbővítést tervezi. „Nagyon szeretem a gyerekeket, és hála istennek, ők is imádnak engem. Bencével szeretnénk majd közös babát, de még két évet adok magunknak, míg ebbe belekezdünk” – árulta el a lapnak Hódi Pamela.

Kapcsolatuk harmonikus, nagyon jól megértik egymást. „Mindig várjuk, hogy este hazaérjünk, közösen megnézzünk egy filmet, és megbeszéljük, kivel mi történt aznap. A beszélgetések által kerülünk még közelebb egymáshoz” – fogalmazott Pamela.

Tóth Vera elárulta, mikor érkezhet életükbe egy kisbabahttp://www.life.hu/csalad/20190718-toth-vera-elarulta-mikor-erkezhet-eletukbe-egy-kisbaba.htmlHarmonikus és kiegyensúlyozott a párkapcsolata Tóth Verának. Az énekesnő és párja, Zoli egyensúlyba hozták a vidéki és a városi életet, most pedig azt is elárulta, hogy mikor érkezhet egy kisbaba az életükbe. CsaládOrigoForró nyári nap kisgyermekkel, avagy így lesz biztonságos a strandoláshttp://www.life.hu/csalad/20190707-forro-nyari-nap-kisgyermekkel-csecsemovel-avagy-igy-lesz-biztonsagos-a-strandolas.htmlLassan, de biztosan ismét visszatér az igazi nyári meleg, ami a kisgyermekes családok életében komoly kihívást jelent. A bölcsődei, óvodai szünetben a négy fal között lenni bizony nem egy leányálom. A kicsik mozgásigénye nem csökken, de sajnos nem minden könnyedén megközelíthető játszótéren vannak árnyékolásra alkalmas fák vagy ponyvák, ami épp így jellemezheti a kertes házak javarészét is. A család minden tagja vágyna a forróságot enyhítő víz közelségére, de ezt csak ideig-óráig tudja kiváltani a langyos vizes fürdőkádazás. A strand lenne az egyedüli megoldás, de kisgyerekkel ez nem is olyan egyszerű, mint hinnéd. CsaládOrigoNeked van testvéred? – az M2 Gyerekcsatorna történetíró pályázatahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190718-neked-van-testvered-palyazat.htmlAz M2 Gyerekcsatorna 7-14 éves gyerekek fogalmazásait várja, amelyben saját történeteiket mesélik el. HirdetésRossz embriót ültettek be egy amerikai nő méhébe: más gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190717-rossz-embriot-ultettek-be-egy-amerikai-no-mehebe-mas-gyermeket-varja.htmlSzörnyű dolog történt egy nővel Amerikában: véletlenül rossz embriót ültettek a méhébe a lombikprogram során. Család--Egy kiskutyával bővült Vasvári Vivenék családja – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190717-egy-kiskutyaval-bovult-vasvari-vivenek-csaladja-foto.htmlNagy az öröm Vasvári Viviéknél: egy cuki kiskutyával bővült a családjuk. CsaládOrigoRákóczi Feri gyermekeivel nyaral: fotót is posztolt az utazásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190717-rakoczi-feri-gyermekeivel-nyaral-fotot-is-posztolt-az-utazasrol.htmlRákóczi Feri családjával együtt a mesés Spanyolországban nyaral. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.