Szinetár Dóra megmutatta a tengerparton játszó gyermekeit

gyerekek család utazás Szinetár Dóra tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekeivel élvezi a nyarat Szinetár Dóra. A színésznő a napokban már posztolt a szabadban játszó kisfiával egy közös fotót, most pedig a tengerpartról jelentkezett be.

Élvezi a gyermekeivel töltött pihenőidőt Szinetár Dóra. A 42 éves édesanya nagyszerűen néz ki, látszik rajta, hogy nagyon boldog. Most pedig fürdőruhában is megmutatta csinos alakját.

A közösségi oldalára feltöltött utolsó fotóból úgy tűnik, hogy nyaralni indultak, méghozzá az egyik tengerpartot vették célba. Gyermekeivel ücsörög a vízparton, ahogyan ő is írta bejegyzésében: ez egy idilli pillanat.

Egy titok válást, ugyanakkor szorosabb összetartást is kiválthat a házasságon belülhttp://www.life.hu/csalad/20190701-egy-titok-valast-ugyanakkor-szorosabb-osszetartast-is-kivalthat-a-hazassagon-belul.htmlA házasság egyik alapját az egymással szembeni őszinteség adja: vállaljátok, ha hibáztok, kimondjátok, ha rossz irányba halad a kapcsolat. Ám az őszinteség azonban sokkal szerteágazóbb. Ami az örök dilemmát adja, kell-e valóban mindent tudnunk a másik múltjából? CsaládOrigo Lisa Marie Presley fia, Benjamin nagyon hasonlít Elvis Presley-rehttp://www.life.hu/csalad/20190710--lisa-marie-presley-fia-benjamin-nagyon-hasonlit-elvis-presleyre.htmlLisa Marie Presley egy elbűvölő családi fotót osztott meg a gyerekeiről: a fia sokak szerint nagyon hasonlít Elvis Presley-re. CsaládAFPÍgy csókolja Meghan Markle a két hónapos kisfiát, Archie-thttp://www.life.hu/csalad/20190710-igy-csokolja-meghan-markle-a-ket-honapos-kisfiat-archiet.htmlMeghan hercegné és Harry herceg két hónapos kisfia részt vett az első nyilvános megjelenésén, ahol édes lesifotó készült róla és édesanyjáról. Család--Julio Iglesias énekesnek van egy házasságon kívül született fiahttp://www.life.hu/csalad/20190710-julio-iglesias-enekesnek-van-egy-hazassagon-kivul-szuletett-fia.htmlJulio Iglesias a biológiai apja a 43 éves Javier Sánchez Santosnak – állapította meg a valenciai bíróság szerdai első fokú ítéletében, amelyet a világhírű spanyol énekes ellen indított apasági perben hozott. Család--Kisbabát várhat Elijah Wood kedvese, Mette-Marie Kongsvedhttp://www.life.hu/csalad/20190710-kisbabat-varhat-elijah-wood-kedvese-mettemarie-kongsved.htmlÁrulkodó fotók készültek Elijah Woodról és kedveséről, Mette-Marie Kongsvedről. A hölgy a jelek szerint kisbabát vár. Család--Kínos esküvői fotók kerültek ki a Twitterrehttp://www.life.hu/csalad/20190704-kinos-eskuvoi-fotok-kerultek-ki-a-twitterre.htmlEzer fokon ég az esküvői szezon. Szinte kivétel nélkül mindenki nagyon odafigyel ezen a jeles napon, hogy a legjobb formáját hozza, és legyen, aki ezt meg is örökítse. Az esküvői fotósok, videósok azonban – legyenek profik vagy lelkes amatőrök – nem csak a szép és meghitt pillanatokat kapják lencsevégre. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.