Így csókolja Meghan Markle a két hónapos kisfiát, Archie-t

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan hercegné és Harry herceg két hónapos kisfia részt vett az első nyilvános megjelenésén, ahol édes lesifotó készült róla és édesanyjáról.

A két hónapos Archie első nyilvános megjelenésén vett részt szüleivel. Harry és Vilmos egy jótékonysági lovaspólón játszottak, ezt pedig sem Meghan, sem a királyi család legfiatalabb tagja nem hagyta ki. Itt készült egy édes lesifotó a hercegnéről és gyermekéről: Meghan gyengéden megpuszilta a kis Archie fejét, ezután pedig csatlakozott Katalin hercegnéhez, aki szintén a gyermekeivel együtt jelent meg az eseményen.

A képet ide kattintva nézheted meg.

Kisbabát várhat Elijah Wood kedvese, Mette-Marie Kongsvedhttp://www.life.hu/csalad/20190710-kisbabat-varhat-elijah-wood-kedvese-mettemarie-kongsved.htmlÁrulkodó fotók készültek Elijah Woodról és kedveséről, Mette-Marie Kongsvedről. A hölgy a jelek szerint kisbabát vár. Család--Kínos esküvői fotók kerültek ki a Twitterrehttp://www.life.hu/csalad/20190704-kinos-eskuvoi-fotok-kerultek-ki-a-twitterre.htmlEzer fokon ég az esküvői szezon. Szinte kivétel nélkül mindenki nagyon odafigyel ezen a jeles napon, hogy a legjobb formáját hozza, és legyen, aki ezt meg is örökítse. Az esküvői fotósok, videósok azonban – legyenek profik vagy lelkes amatőrök – nem csak a szép és meghitt pillanatokat kapják lencsevégre. CsaládOrigoVacsoraidő! Pillants be különböző családok hétköznap estéjébe - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190701-vacsoraido-pillants-be-kulonbozo-csaladok-hetkoznap-estejebe-fotok.htmlAz egészséges családi dinamikához hozzátartoznak a közös együttlétek, melyek nem feltétlenül külső programokban nyilvánulnak meg. A vacsora remek lehetőséget kínálna közös beszélgetésre, ám sok helyen mégsem erről szól. Egy fotós, aki nem félt bemerészkedni a családok hétköznapjaiba, és lencsevégre kapta az egyik legszemélyesebb pillanatukat. CsaládOrigoPásztor Anna a gyermekeivel fesztiválozikhttp://www.life.hu/csalad/20190709-pasztor-anna-gyermekeivel-fesztivalozik.htmlA Hello, Ugar! fesztiválon bulizik és koncertezik az Anna and the Barbies. Pásztor Anna énekesnő gyermekeit, férjét és anyósát is magával vitte a fesztiválra. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegható fotók: 60. házassági évfordulóját ünnepli Ginger és George http://www.life.hu/csalad/20190709-meghato-fotok-60-hazassagi-evfordulojat-unnepli-ginger-es-george.htmlHatvan év házasságot ünnepelt meg különleges fotókkal a nagymama és a nagypapa: szerelmük történetére is fény derült. Család--Lelepleződött a féltve őrzött titok: ők lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszüleihttp://www.life.hu/csalad/20190708-meghan-markle-es-harry-herceg-fianak-diana-testverei-lehetnek-a-keresztszulei.htmlArchie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné elsőszülött fiát július 6-án keresztelték meg. A királyi család legifjabb tagjának keresztszüleit sokáig homály fedte, most azonban lelepleződhetett a féltve őrzött titok. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.