Négyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-meleget

szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. 

Riona korábban is több képet is posztolt arról, ahogy nyilvánosan szoptatja a kisbabáját, de a legnagyobb port az kavarta, amelyen mindkét gyerekét – egyikük négy hónapos, a másik négyéves – szoptatja, egyiket a jobb, másikat a bal melléből.

A kommentelők azzal támadták, hogy kisbabaként kezeli a négyéves gyermekét, sokan azt írták, hogy ez a viselkedés káros a kisfiúra nézve. Az édesanya videóban válaszolt a követőinek.

Megmutatta terhespocakját Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190630-megmutatta-terhespocakjat-toth-gabi-enekesno.htmlÁprilis végén osztotta meg a követőivel Tóth Gabi, hogy a boldogsága határtalan, kisbabát vár párjától, Krausz Gábortól. Az énekesnő bár fellépéseket nem vállal, várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. Most pedig megmutatta, mekkora már a pocakja. CsaládOrigoBabát vár Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának Emilyjehttp://www.life.hu/csalad/20190629-babat-var-shay-mitchell-a-hazug-csajok-tarsasaganak-emilyje.htmlShay Mitchell az Instagram-oldalán jelentette be: gyereke lesz. CsaládFriss fotón Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190428-foton-szinetar-dora-kisfia.htmlAranyos képet tett közzé kisfiáról az Instagramon Szinetár Dóra. CsaládOrigoEgyütt örülnek a várandós Tóth Gabival a követőihttp://www.life.hu/csalad/20190428-egyutt-orulnek-a-varandos-toth-gabival-kovetoi-facebook.htmlAhogy megírtuk, babát vár Tóth Gabi. Az énekesnő hosszú posztban újságolta el örömét, amit a követői nem is hagytak szó nélkül. CsaládOrigoÚjra megnősül Győrfi Pálhttp://www.life.hu/csalad/20190323-ujra-megnosul-gyorfi-pal-feleseget-adriennt-veszi-el-ujra.htmlTíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad egymásnak Győrfi Pál és neje, Adrienn. A Mentők szóvivője szeretné, ha a mennyországban is egy pár lehetnének majd, így a tíz évvel ezelőtti polgári esküvőjüket egyházi szertartással is megpecsételik. CsaládOrigoTóth Veráéknál jöhet a baba: „Nincs is miért várnom a családalapítással” http://www.life.hu/csalad/20190408-toth-veraeknal-johet-a-baba.htmlNéhány hónappal ezelőtt, 3 év szingliség után újra szerelmes lett Tóth Vera. Párja Pauli Zoltán lakásétterem- és panziótulajdonos, akivel olyannyira komolyan gondolják a kapcsolatukat, hogy a családalapítást is fontolgatják. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.