Őket kérheti fel Harry herceg és Meghan hercegné Archie keresztszüleinek

Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski -
Meghan hercegné keresztelő keresztszülő Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jordán-folyó vizével keresztelik majd meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A palota még nem jelentette be hivatalosan, hogy kik lesznek a keresztszülők, ám a találgatások már megindultak. Mutatjuk, kik lehetnek a szerencsések.

Ahogy mi is megírtuk: hamarosan megkeresztelik Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A királynő nem tud elmenni a családi eseményre egy előre lekötött program miatt, de a család más tagjai természetesen tiszteletüket teszik.

Archie minden bizonnyal azt a ruhát viseli majd, amit György és Lajos herceg is. Ennek eredetijét még Viktória királynő készíttette gyermekének. A ruhácskát összesen 163 királyi sarj viselte, ám 2004-ben Erzsébet királynő kérésére készítettek egy másolatot annak érdekében, hogy az eredetit teljes pompájában megőrizhessék.

Harry hercegnek és Meghan hercegnének keresztszülőket kell választania Forrás: MTI/EPA/PA/Domic Lipinski

Korábbi cikkünkben mi is írtunk már a lehetséges keresztszülőkről, akik között ott lehet például Meghan hercegné barátnője, Jessica Mulroney, az amerikai divattervező, Misha Nonoo, valamint Harry iskolai barátai, Alexander Gilkes és Jake Warren. Az Express cikke szerint esélyes lehet még szintén a herceg gyermekkori barátja, Charlie Van Staubenzee is. Ezen kívül Mark Dyer, Tiggy Pettifer, valamint Vilmos herceg és Katalin hercegné is számíthat a felkérésre.

A fogadóirodák szerint azonban George és Amal Clooney is esélyesek.

Mel Watts négygyermekes édesanya megmutatta szülés utáni hasáthttp://www.life.hu/csalad/20190624-mel-watts-negygyermekes-edesanya-megmutatta-szules-utani-hasat.htmlMár négy gyermeknek adott életet Mel Watts, a legkisebbet két évvel ezelőtt hozta világra. Közösségi oldalán most egy igencsak őszinte fotón mutatta meg, hogyan fest a teste ennyi idővel a szülés után. Család--Megszületett Gulácsi Péter kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190624-megszuletett-gulacsi-peter-kisfia.htmlMegszületett Gulácsi Péter és felesége, Diána első gyermeke. CsaládOrigoMihalik Enikő megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20190618-mihalik-eniko-megmutatta-hogyan-nezz-ki-gyermekkoraban.htmlCsodás képeket oszt meg magáról időről időre Mihalik Enikő magyar modell. Most egy gyermekkori csemegével készült, megmutatta, hogyan festett babakorában. Család--Minden anyának szüksége van három nap egyedüllétre, állítják a pszichológusokhttp://www.life.hu/csalad/20190621-minden-anyanak-szuksege-van-3-nap-egyedulletre-allitjak-a-pszichologusok.htmlAzzal nem árulok el nagy titkot, hogy az anyákra nehezedik a legnagyobb felelősség és teher. Ez persze az esetek többségében édes, mégis megterhelő. Az anyaságot úgy is definiálhatnánk, mint egy 24 órás munkát, amely jelentős érzelmi stresszel jár. Épp ezért javasolják a pszichológusok, hogy időnként menjenek szabadságra. CsaládOrigoBenke László és özvegye még sok közös dolgot tervezetthttp://www.life.hu/csalad/20190622-benke-laszlo-es-ozvegye-meg-sok-kozos-dolgot-tervezett.htmlElbúcsúztatták a nemrégiben elhunyt Benke László mesterszakácsot. A család, a barátok és tisztelői lerótták kegyeletüket, özvegye zokogva kísérte a koporsót. Család--Megmutatta meztelen babapocakját Antal Timihttp://www.life.hu/csalad/20190621-megmutatta-meztelen-babapocakjat-a-varandos-antal-timi.htmlAntal Timi megmutatta gömbölyödő babapocakját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.