Ilyen luxusban élnek a svájci milliomosok gyerekei - Fotók

luxus fotók Svájc gazdag gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs nehéz életük a svájci milliomoscsemetéknek: minden percük a luxusról és a fényűzésről szól.

Magánrepülővel járnak, és a legdrágább boltokban vásárolnak a svájci milliomoscsemeték. Az Instagramon több oldal is foglalkozik a különböző nemzetiségű gazdag gyermekek életével, most a svájciak vannak soron. A Rich kids of Switzerland nevű oldalon összeszedik, milyen elképzelhetetlen luxusban telnek ezeknek a fiataloknak a mindennapjai: a legdrágább éttermekben esznek, a legdrágább ruhákat öltik magukra, és persze a leggyönyörűbb helyen nyaralnak.

Ha hazudik a gyerekünk, figyeljünk jobban a köztünk lévő kapcsolatrahttp://www.life.hu/csalad/20190616-ha-hazudik-a-gyerekunk-figyeljunk-jobban-a-koztunk-levo-kapcsolatra.htmlA 3–6 év körüli gyerekeknek nagyon élénk a fantáziájuk, viszont a valóság és a képzelet között még nem igazán tudnak különbséget tenni. Úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta álomvilágban élnek. Ez időnként azzal jár, hogy a valóságtól eltérő dolgokat kommunikálnak. Szánt szándékkal teszik? Részben igen, részben nem. CsaládOrigoPillants a színfalak mögé – 10 teljesen különböző munka tapasztalataihttp://www.life.hu/csalad/20190615-pillants-a-szinfalak-moge-10-teljesen-kulonbozo-munka-tapasztalatai.htmlÉvi abban a különleges helyzetben van, hogy igen sok mindenhez ért, és elég sokat élt már ahhoz, hogy tapasztalatként fogja fel ezeket az „élményeket". A most 41 éves, kétgyermekes anya a számára legmeghatározóbb munkáiról mesélt, melyek egy részét bárki képes elvégezni, egy másik részéhez azonban adottság vagy megfelelő végzettség kell. Őszinte, erősen szubjektív és sokféle – így lehetne jellemezni a most következő sorokat. CsaládOrigoBerki Krisztián és Mazsi családja hamarosan bővülhet?http://www.life.hu/csalad/20190620-berki-krisztian-es-mazsi-csaladja-hamarosan-bovulhet.htmlA gyereknevelésről és a párkapcsolatokról is őszintén vallott Berki Krisztián. Arra is tett utalást, hogy közös gyermeket terveznek Mazsival. Család--Hétköznapok egy sokgyermekes családnálhttp://www.life.hu/csalad/20190612-hetkoznapok-egy-sok-gyermekes-csaladnal-nagycsalados-elet.htmlTöbb gyerek, több felelősség és kötelezettség, ugyanakkor sokkal több szeretet is, amit kapni és adni egyaránt csodás érzés. Nagycsaládosként komoly kihívást jelent a mindennapi logisztika, a gyerekek „összehangolása”, a szülői kikapcsolódás és pihenés, mégis megéri. Egy háromgyermekes édesanyával, Fürjes-Mészáros Ágnessel beszélgettünk arról, miként tud családjuk dinamikusan működni a hétköznapokban. CsaládOrigoSzinetár Dóra a gyerekeivel együtt utazott el nyaralnihttp://www.life.hu/csalad/20190620-szinetar-dora-gyerekeivel-egyutt-utazott-el-nyaralni.htmlSzinetár Dóra a gyerekeivel együtt utazott el nyaralni. CsaládOrigoGordon Ramsay megmutatta legkisebb gyermekét, Oscarthttp://www.life.hu/csalad/20190619-gordon-ramsay-megmutatta-legkisebb-gyermeket-oscart.htmlNemrégiben született meg Gordon és Tana Ramsay ötödik gyermeke. A séf most a lánya diplomaosztója alkalmából újabb fotót mutatott a kis Oscarról, aki nagyon aranyos. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.