Janicsák Veca és férje a családi életükről vallottak: kiderült, akarnak-e még gyereket

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
házasság család férj Janicsák Veca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca sokáig féltve óvta a magánéletét, de mostanában egyre nyíltabban beszél a családjáról. Nemrég néhány titkot is megtudhattunk a kapcsolatáról. 

Janicsák Veca eddig féltve őrizte a magánéletét, szinte soha nem is mutatkozott férjével a nyilvánosság előtt, de már egyre bátrabban beszél a családi életükről, és hamarosan a tévé képernyőjén is láthatjuk a párost. Részt vettek ugyanis az Ázsia Expressz második részében, nemrég pedig a Családvarázsnak is nyilatkoztak házasságukról.

Janicsák Veca egyre többször mutatkozik férjével Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Veca arról is beszélt, miért rejtegette eddig a férjét. „Én azon a véleményen voltam, hogy amíg nem kötsz házasságot, amíg nem jutsz el arra a szintre, addig úgymond nem komoly semmi sem. Addig nem biztos, hogy meg akarom osztani ezt mindenkivel” – mondta, majd azt is elárulta, miért volt fontos számukra a házasság. „Úgy igazán családnak érzi magát az ember. Más, akkor már nincs az, hogy feladom, ha valami éppen nem jó” – árulta el Veca, akit háromszor kellett megkérnie Ábelnek, mire igent mondott. A családjuk bővítéséről is beszéltek, és kiderült, hogy amennyiben az élet úgy hozza, lesz Emmának testvére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.