Koholák Alexandrát rendszeresen bántalmazta gyermekkorában az édesapja

Forrás: RTL Klub -
gyermekkor Koholák Alexandra bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexandrát az édesapja rendszeresen bántalmazta gyermekkorában: nevelőotthonba is került. 

Koholák Alexandra gyermekkora távolról sem volt mesébe illő. A házuk veszekedésektől volt hangos, és a fizikai bántalmazás sem volt szokatlan. Ezekről Alexa a JelenLét című műsorban vallott. „Apukámnak többször eljárt a keze. Nemcsak felém, anyukám felé is" – árulta el a celeb. Édesanyja megelégelte a bántalmazást, ezért visszatért Mongóliába, de Alexát az itthoni törvények miatt nem vihette magával.

Koholák Alexa gyermekkora nem volt szép Forrás: RTL Klub

A kislány így egyedül maradt édesapjával, aki nagyon szigorú szabályok szerint nevelte őt. Nem mehetett szórakozni a barátnőivel, de a bántalmazások sem maradtak el. „Annyira eldurvult a helyzet apával, hogy kék monoklikkal jártam iskolába, szíjjal volt szétverve a lábam. Szóval kemény időszak volt" – idézi a Blikk Alexát, aki fél évet nevelőotthonban is töltött, miután az iskolában észrevették a testén a bántalmazás nyomait. Fél év után a nagymamája lett a gyámja.

Életet menthet az úszótanfolyam – Írasd be te is a gyermekedet!http://www.life.hu/csalad/20190612-eletet-menthet-az-uszotanfolyam-irasd-be-te-is-gyermeked-uszotaborba.htmlA nyári hónapokban sok család választ vízparti nyaralást. Azért, hogy gyermekünk a vakáció alatt is biztonságban legyen, érdemes időben beíratnunk egy úszótanfolyamra. Mikor kezdjük? Egyéni vagy csoportos oktatás mellett döntsünk? Vidovics Zoltán testnevelő tanár, úszásoktató, úszóedző segít megválaszolni kérdéseinket, aki nyaranta úszótáborokat szervez Szentesen. CsaládOrigoA családi vacsorák jelentősége, avagy ezért üljetek este egy asztalhozhttp://www.life.hu/csalad/20190610-a-csaladi-vacsorak-jelentosege-avagy-ezert-uljetek-este-egy-asztalhoz.htmlEste a frissen készült, minimum kétfogásos vacsorát felvonultató asztal körül ül a család, és a tévé, valamint a mobil zavaró hatásaitól mentesen, beszélgetéssel fűszerezve fogyasztják el együtt a nap utolsó étkezését. Számodra is furcsa? Ilyen valóban csak a filmekben lehetséges? Nézzük meg, miért is lenne fontos visszatérnünk ehhez a szokáshoz, és miként tudnánk ezt a mai rohanó életritmusunkhoz közelebb hozni. CsaládOrigoSzabó Győző és Rezes Judit megmutatták kisfiukat, Gazsithttp://www.life.hu/csalad/20190613-szabo-gyozo-es-rezes-judit-megmutattak-kisfiukat-gazsit.htmlHárom hónappal ezelőtt született meg Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeke, Gazsi. Most a nyilvánosságnak is megmutatták a csöppséget, és elmesélték, hogyan telnek a mindennapjaik kisgyermekes szülőként. CsaládOrigoOttalvós nyári táborok az ország különböző pontjainhttp://www.life.hu/csalad/20190610-ottalvos-bennlakasos-nyari-taborok-az-orszag-kulonbozo-pontjain.htmlAz igazi ottalvós, azaz bennlakásos táborok felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a gyermekeknek és otthoni pihenést a szülőknek. Az anyai, apai felügyeletet felváltja az új barátokkal való kapcsolat és a táboroztatók gondos odafigyelése. Remek lehetőséget rejtenek a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt, méghozzá a tematikák nyújtotta tudáson és ismereteken kívül a személyes fejlődésükben is. CsaládOrigoMásodik gyermekével várandós az Irie Maffia énekesnője, Senahttp://www.life.hu/csalad/20190611-masodik-gyermekevel-varandos-az-irie-maffia-enekesnoje-sena.htmlMásodik gyermekét várja az Irie Maffia énekesnője, Sena. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoElső gyermekét várja Cassie, P. Diddy volt kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20190613-elso-gyermeket-varja-cassie-p-diddy-volt-kedvese.htmlKözösségi oldalán jelentette be az énekesnő, Cassie, hogy első gyermekét várják kedvesével, Alex Fine-nal. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.