Pápai Joci megmutatta az újszülött családtagot – édes fotó

család Pápai Joci újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci megmutatta családjuk legújabb tagját. Egy kisfiúval bővült a família.

Pápai Joci közösségi oldalán mutatta meg legújabb családtagjukat. A pici nem az ő harmadik gyermeke, ahogy sokan gondolták. Az énekes elárulta, hogy húga kisfiáról posztolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hogy lehet valaki ennyire pindúr??☺️ ❤ #baby #cuki #barnus #megzabalom

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő a legújabb kisöcsém... ❤❤ #barnabas#cuki#bovulacsalad#baba

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

DNS-tesztet csináltatott Pápai Joci: meglepő dolog derült ki

Pápai Joci, aki már javában próbál Tel-Avivban a jövő heti Eurovíziós Dalfesztiválra, nemrég elvégeztetett egy DNS-tesztet, amelyből kiderült, milyen felmenőkkel rendelkezik.
Videón nézhetjük meg, hogyan mondta el Meghan hercegné, hogy várandóshttp://www.life.hu/csalad/20190531-videon-nezhetjuk-meg-hogyan-mondta-el-meghan-herccegne-hogy-varandos.htmlMilliók fantáziáját mozgatja, hogyan élhet valójában a színfalak mögött Harry herceg és Meghan hercegné. Erről egy filmsorozat is készül, amelyben arra is keresik a választ, milyen lehetett az a pillanat, amikor a hercegné megosztotta várandósságának hírét. Család--7 dolog, ami mosolyt csal az arcodra, ha a '90-es években voltál gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190607-7-dolog-ami-mosolyt-csal-az-arcodra-ha-a-90es-evekben-voltal-gyerek.htmlA '90-es években már érződött ugyan a digitális világ erőteljesen érkező hulláma, de gyerekként még a szocreál játszóterek is abszolút képesek voltak egész délutánra lefoglalni minket. Ez a korszak érdekes, változatos és bájosan furcsa volt. Nézzük, mik voltak a kedvenc játékaink és a „menő cuccaink”. CsaládOrigoUNICEF: 15 millió fiúgyermek kényszerül házasságbahttp://www.life.hu/csalad/20190608-unicef-15-millio-fiugyermek-kenyszerul-hazassagba.htmlVilágszerte 115 millió főre tehető azoknak a férfiaknak és fiúgyermekeknek a száma, akiket gyermekként, vagyis 18 éves koruk előtt kényszerítettek házasságra – állapította meg az UNICEF legelső átfogó felmérése a gyermekházasságok fiúgyermek-áldozatairól. A 115 millió áldozatból 23 millió fő – vagyis minden ötödik – 15 éves kora előtt esett át a házasságkötésen. Család--Anyák félelme: amikor nem eszik a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190606-anyak-felelme-amikor-nem-eszik-a-gyerek.htmlMíg napjainkban egyre nagyobb méreteket ölt a gyermekkori elhízás, sok szülő szinte bármit megadna, hogy gyermeke nagyobb lelkesedéssel várja az étkezéseket. Hogyan hat az anyákra és a gyermekekre, amikor a közös étkezés harctérré válik? Milyen praktikákkal javíthatunk az evéshez kapcsolódó konfliktusainkon? Összeállításunkból mindezekre választ kaphattok. CsaládOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor továbbra sem zárják ki az örökbefogadásthttp://www.life.hu/csalad/20190607-toth-gabi-es-krausz-gabor-tovabbra-sem-zarjak-ki-az-orokbefogadast.htmlElső gyermeküket várja Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. A pár mesélt a babavárás örömteli pillanatairól és arról is, hogy továbbra sem zárkóznak el az örökbefogadástól. CsaládOrigoKoraszülött gyermekeiről mesélt Erdei Zsolthttp://www.life.hu/csalad/20190606-koraszulott-gyermekeirol-meselt-erdei-zsolt.htmlErdei Zsolt mesélt gyermekeiről, elárulta, hogyan fejlődnek a kicsik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.