Koraszülött gyermekeiről mesélt Erdei Zsolt

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
koraszülött család Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt mesélt gyermekeiről, elárulta, hogyan fejlődnek a kicsik.

Erdei Zsoltnak az ökölvívó szövetség elnökeként nagyon sok a dolga, ugyanakkor igyekszik minél több időt tölteni a gyermekeivel. A két kisebbik csemete koraszülötten jött a világra, így több figyelmet kell szentelni nekik. Az egykori sportoló a Story magazinnak elmondta, sokszor került élete során padlóra, de mindig sikerült felállnia.

Beszélt arról is, hogy Gréti fejlesztőórákra jár, tornázik, lovagol és úszik is. Emellett imád olvasni, és korához képest választékosan beszél.

Imádjuk őt. Nagyon különleges gyerek. Ahogy a világra figyel, az is átlagon felüli. Ha ülünk az autóban, és mellettünk balra történne egy baleset, mindenki azt nézné, kivéve őt. Ő nagy szemekkel bámulná, hogy milyen szép virágok nőnek jobbra.”

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Vilmoska, aki szintén koraszülötten látta meg a napvilágot, kiköpött édesapja. Szőke göndör fürtjei vannak, ő a család szeme fénye.

Nagyon édes figura, kis pici, még esetlen olykor, aki ugyanazzal az örömmel rohan felém, akárhányszor hazaérek. A testalkata éppen olyan zömök, mint az enyém. Már most kifejezetten tekintélyt parancsoló.”

Különleges programokkal várják Budapesten a napközis táborok a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20190604-kulonleges-programokkal-varjak-budapesten-a-napkozis-taborok-a-gyerekeket.htmlA nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Erről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. CsaládOrigoKökény Attila menyének terhességét meg kellett szakítanihttp://www.life.hu/csalad/20190606-kokeny-attila-menyenek-terhesseget-meg-kellett-szakitani.htmlNagyon várta Kökény Attila, hogy unokája szülessen, menyénél, Barbinál azonban meg kellett szakítani a várandósságot. Család--Szinetár Dóra videóban árulta el, miért annyira boldoghttp://www.life.hu/csalad/20190606-szinetar-dora-videoban-arulta-el-miert-annyira-boldog.htmlSzinetár Dóra mindennap iskolába viszi gyermekeit. Nagyon boldog, hogy hamarosan itt a nyári szünet, és nem kell korán kelnie. CsaládOrigoHarsányi Levente nem él együtt párjával és gyermekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190606-harsanyi-levente-nem-el-egyutt-parjaval-es-gyermekeivel.htmlŐszintén beszélt családi életéről Harsányi Levente. A műsorvezető imádja gyermekeit, teljesnek érzi családi életét, ám egy másik lakásban alszik. Család--Tóth Gabi megmutatta kerekedő pocakját – Gyönyörű fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190603-toth-gabi-megmutatta-kerekedo-pocakjat-gyonyoru-fotok.htmlNéhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Tóth Gabi kisbabát vár. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoCsaládi nyaralásra utaztak Beckhamék, egy szívet melengető fotót is csináltakhttp://www.life.hu/csalad/20190603-csaladi-nyaralasra-utaztak-beckhamek-egy-szivet-melengeto-fotot-is-csinaltak.htmlKözös családi nyaralásra utazott David Beckham és családja. Ritkán láthatjuk őket így együtt, csodás fotót mutattak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.